Papírdoboz, csomagolás, csomagolóanyag | Kik vagyunk? | Millerpack.hu

doboz webshop, millerpack, kartondoboz rendelés, dobozgyártás, csomagoló doboz, termékcsomagolás, kartondoboz

A millerpack.hu csomagolóanyag webáruház lehetőséget ad könnyű és gyors csomagolóanyag vásárlásra a nap bármely órájában.

Rendszeresen új termékeken, fejlesztésen törjük a fejünket, amivel megkönnyíthetjük vásárlóink döntéseit. A hagyományos csomagolóanyagokon kívül számos olyan megoldást kínálunk, ami hozzásegítheti vásárlóinkat a stabil és megbízható szállítói, egyedi termék csomagolásokhoz.

rp_kapcsolat

Széles termékskála, rendszeresen frissülő paletta

Vásárlói visszacsatolások, trendek és előrejelzések, biztos szakmai háttér az alapja fejlesztéseinknek. Célunk, hogy rövid időn belül a teljes termékskálát egy kézből tudjuk kiszolgálni, legyen az akár külső csomagolás, akár belső biztosíték egy-egy szállítói csomagoláshoz kapcsolódóan. Folyamatosan megújuló kínálatunk hozzásegíti vásárlóinkat szezonális akciók tervezéséhez, kiegészítő nyomdai termékeinkkel, rendszeres akcióinkkal szolgáljuk vásárlóink igényeit.

Értéket kínálunk, hűséget irányzunk

Nem titkolt célunk, hogy vásárlóink olyan kiegészítő termékekhez is hozzá jussanak a millerpack.hu webáruházon keresztül, melyeket akár a csomagolási kartondobozokra, akár a közvetlen termékcsomagolásra ragasztva, erősítve saját vevőik felé plusz értéket teremtsenek.

Az elmúlt években növekvő online rendelések, a csomagok címzetthez érkezése külön figyelmet igényel csomagolóanyag szempontból is. Mi ehhez a figyelemhez próbálunk hozzáadott értékkel szolgálni, és legjobb nyomdai és papíripari szakmai tudásunkat kihasználva segíteni vevőink munkáját. Biztonsági és kommunikációs címkéinkkel egyedivé varázsolhatók a szállítói csomagolások, a vásárlók lojalitása jelentősen növelhető.

rp_kapcsolat

doboz gyártás, kartondoboz, papírcsomagolás, millerpack, márkaépítés, kartondoboz készítés, papírdoboz webshop

Andrea
Szakmai háttér

Termékfejlesztés, beszerzés, grafika

Alexandra
Vevőkiszolgálás

Megrendelések, szállítás, számlázás

Legújabb termékeink

ÚJ
6.100 Ft + ÁFA
ÚJ
123.800 Ft127.080 Ft + ÁFA
ÚJ
ÚJ
-12%
ÚJ
3.380 Ft 2.980 Ft + ÁFA
-20%
ÚJ
8.450 Ft 6.800 Ft + ÁFA
ÚJ
-12%
ÚJ
2.920 Ft 2.580 Ft + ÁFA
-19%
ÚJ
7.300 Ft 5.900 Ft + ÁFA