Dobozra van szükséged?

kartondoboz webshop, papírdoboz vásárlás, hullámkarton doboz webáruház, csomagolóanyagok boltja, doboz vásárlás

Megnyílt a Millerpack.hu!

Nem akadály, tőlünk pár kattintással beszerezheted – nem rég nyílt meg a legújabb kartondoboz webshop, a millerpack.hu! Hosszas tervezgetés, készülődés után végre elmondhatjuk, csomagolóanyag webáruházunk készen áll arra, hogy elindulhasson és megrohamozhassatok minket a megrendeléseitekkel, ötleteitekkel, kérdéseitekkel. És hogy mit is kínálunk? Az egyedi termékeket gyártóktól kezdve a kiskereskedőkön át akár a nagyobb cégeknek is szeretnénk olyan csomagolóanyag termékskálát kínálni, amire szüksége lehet, legyen szó hullámlemezből kartondobozról, öntapadó címkéről, fóliáról vagy ragasztószalagról. Egyedi ötleteinkkel, hozzáadott értékekkel segítjük vásárlóinkat ahhoz, hogy saját vállalkozásuk szolgáltatásait és termékeit egyre szélesebb körben értékesíteni tudják, sikeresek legyenek. Kedvező árakkal várunk benneteket, időről időre készülünk majd különböző akciókkal, melyekről hírlevélben is információt szolgáltatunk a jövőben. Kellemes böngészést kívánunk, és kérdés esetén Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésetekre! Üdvözlettel, a MILLERPACK csapata  

Vélemény, hozzászólás?

Tájékoztató

Azon vagyunk, hogy a nehéz időszakban is kiszolgáljuk vásárlóinkat. Szeretnénk megerősíteni felétek, hogy a beérkező megrendelések feldolgozása a szokásos rendben folyik, elmaradásaink nincsenek. Jelenleg is számos szállítmányunk van úton, bízunk a futárszolgálatok lelkiismeretes teljesítésében. Legyünk velük türelmesek, nehéz időszakot élnek meg ők is.

Arra kérünk benneteket, hogy ha tehetitek, rendeléseiteket online adjátok le, és ha lehet, akkor futáros kiszállítást kérjetek, saját és munkatársaink védelmében.

Egészséget és türelmet kívánunk nektek, családotoknak, barátaitoknak és munkatársaitoknak a kialakult helyzetben.

A millerpack.hu csapata.

Page translation/Oldal fordítása