rp_kapcsolat

1.) SZÁLLÍTÁSI  MÓDOK

  • Személyes átvétel telephelyünkön

Webáruházon keresztül leadott megrendelésed előre egyeztetett időpontban díjmentesen átveheted telephelyünkön. Telephelyünkön boltot, elárusító helyet nem üzemeltetünk.

  •  Házhozszállítás futárszolgálattal

Rendelésedet a futárszolgálatnak attól függően tudjuk átadni, hogy a nap melyik szakaszában érkezett be, és a rendelésed mennyire összetett. Készleten lévő termékek esetén a megrendeléstől számítottan 1-3 munkanap alatt tudjuk továbbadni szállításra összecsomagolt rendelésedet. Az átadás időpontja  nagy mértékben függ éppen aktuális rendelés állományunktól, mely az év leginkább terhelt időszakaiban magasabb. Az esetleges későbbi feladásokról igyekszünk minden esetben személyesen értesíteni megrendelőinket. A különböző típusú termékekhez tartozhat egyedi szállítási határidő, így érdemes minden esetben elolvasni a termékadatlapon a szállítási határidőkhöz tartozó információkat. Ebbe a kategóriába elsősorban azok a termékek tartoznak, melyek egyedi gyártásra, megrendelőink saját grafikai megjelenésével készülnek, matricák, csomagolópapírok, egyedi és/vagy szezonális csomagolóanyagok.

Egyedi gyártású, íves öntapadó matricás termékek esetén a feladás a megrendeléstől számítottan, az aktuális leterheltség függvényében 3-5 munkanap.

A házhozszállítást csomagok esetén keretszerződés és egyedi megállapodás szerint a DPD és az MPL futárszolgálatokkal, raklapos szállítás esetén közvetlen szállítmányozó céggel végezzük. Azt, hogy melyik tétel milyen módon kerül kiszállításra minden esetben egyedileg határozzuk meg. Döntésünket elsősorban a DPD 31,5 kg-os súlyhatára és 300 cm-es maximális övméret feltétele határozza meg. Ennek következtében túlméretes csomagokat az MPL, illetve a szállítmányozó cég szállíthat.

A becsomagolt megrendeléseket akár DPD, akár MPL futárszolgálattal történik a szállítás, minden esetben 1 napos (24 órás) időgarantált üzleti csomagként adjuk fel. A futárszolgálatok a másnapi kiszállítást szerződés szerint vállalják, munkaidőben, elsősorban 8-17 óráig tartó időszakban. A futárszolgálatok pontos időpontra történő szállítást nem vállalnak. Kérjük számoljatok azzal, hogy 1-1 aktívabb időszakban a futárok teljesítésében csúszások előfordulhatnak. A futárszolgálatok teljesítéséért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a futár jelenlétében hivatalosan, jegyzőkönyvben rögzítésre kerül.

DPD Általános Szerződési Feltételek

MPL Általános Szerződési Feltételek

Külföldre történő szállítást kizárólag DPD futárszolgálattal tudunk teljesíteni, előre utalással. Külföldre történő szállítás esetén nincs lehetőség utánvétes fizetésre.

 

2.) FIZETÉSI MÓDOK

  • Utánvétes fizetés

A termék házhozszállítása esetén történő fizetésnél készpénzes vagy – amennyiben a futárnál van terminál – bankkártyás fizetésre van lehetőség. Külföldre történő szállítás esetén kizárólag az online banki átutalás választható.
Az utánvétes fizetés az ingyenes szállításhoz – 140.000 Ft + ÁFA kosárérték felett – nem választható.

  • Online banki átutalás

Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. Megjegyzésként, kérjük tüntesd fel a rendelés azonosítóját. A feladás az összeg beérkezését követően történik.

Bankszámlaszám:

Printroom Bt.
ERSTE Bank Hungary Zrt.
11600006-00000000-98926433

  • Személyes átvétel

Amennyiben nem utaltad át előre, vagy nem fizettél bankkártyával a rendelés érvényesítésekor, úgy személyes átvétel esetén van lehetőség akár készpénzben, akár bankkártyával fizetni telephelyünkön (H-6500 Baja).

  • Bankkártyás fizetés

Megrendelésed érvényesítésekor azonnali fizetést biztosítunk a Six-Payment Saferpay szolgáltatás közreműködésével. Biztonságos, azonnali megoldás.

 

3.) SZÁLLÍTÁS KÖLTSÉGE

  • Szállítási díjak

A szállítás díja a megrendelésben foglalt termékek súlyától és méretétől függően automatikusan kerül kiszámításra és visszaigazolásra. Az alábbiakban feltüntetett szállítási költségek az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Külföldre történő szállítási költségeket a PÉNZTÁR oldalon (kosárból történő továbblépés után) a szállítási cím megadása után kalkulálja webáruházunk.

Alábbi táblázatunk kizárólag a magyarországi szállítási címek esetén érvényes.

0 – 3 kg | 1.250 Ft + ÁFA
3,01 – 5 kg | 1.400 Ft + ÁFA
5,01 – 10 kg | 1.520 Ft + ÁFA
10,01 – 15 kg | 1.600 Ft + ÁFA
15,01 – 20 kg | 1.730 Ft + ÁFA
20,01 – 25 kg | 2.200 Ft + ÁFA
25,01 – 31,5 kg | 2.590 Ft + ÁFA
31,51 – 35 kg | 3.600 Ft + ÁFA
35,01 – 40 kg | 3.850 Ft + ÁFA
40,01 – 100 kg | 9.900 Ft + ÁFA
100,01 – 200 kg | 13.000 Ft + ÁFA

Túlméretes termékek/csomagok fentieken felüli díja: 1.500 Ft + ÁFA
Utánvét kezelés költsége egységesen: 300 Ft + ÁFA

  • Ingyenes szállítás

Minden minimum nettó 140.000 Ft (ÁFA nélkül) rendelési érték leadásakor ingyenesen szállítjuk a megadott címre megrendelésedet. 

A rendelési érték kizárólag termékek vásárlására vonatkozik, abba a szállítás költsége nem értendő bele.

  • Túlméretes csomagok szállítása

A webáruházban kínált termékek közül azokat minősítjük túlméretesnek, melyeknek legalább 1 mérete a 3 dimenzióból meghaladja a 70 cm-t becsomagolt állapotban, és melynek a szélessége és magassága duplán, plusz a hosszúság, meghaladja a 3 méteres övméretet. 

Amennyiben a termék rendelése során a KOSÁR oldalon lévő termék vagy termékek egymagukban, vagy együtt kezelve túlméretesek, úgy a webáruház az alap szállítási költségekhez a túlméretes csomagküldés díját automatikusan hozzáadja.

Néhány túlméretes termék (pl. térkitöltők) maximális rendelési számát limitálnunk kellett a szállítási költségek végett. Amennyiben maximalizált a rendelési mennyiség, úgy az a webáruházban a termék adatlapján feltüntetésre kerül.

További kérdés esetén állunk rendelkezésedre, keresd VEVŐSZOLGÁLATUNKAT.

rp_kapcsolat Utolsó frissítés dátum: 2023. február 27.