#millerpackcsomagolas #millerpackwebaruhaz #millerpackwebshop

A MILLERPACK.HU csomagolóanyag webáruházat üzemeltető Printroom Bt. csomagolóanyag gyártási és nyomdaipari szakmai háttere több évtizedre nyúlik vissza az időben. Csomagolóanyag online kereskedelemmel foglalkozó webáruházunk elindítása 2016. év elején indult útjára.

Elsődleges célunk, hogy webes rendelési felületünkkel kiszolgáljuk csomagolóanyaggal, kartondobozzal azokat a webáruházakat, cégeket, B2B partnereket vagy akár magánszemélyeket, akik esetenként akár több ezer darabos egyedi gyártásokat nem tudnak indítani.

Átlátható, könnyű és gyors csomagolóanyag vásárlást kínálunk a nap bármely órájában. 

A webáruházban található termékeket saját készleten tartjuk, azokat rendelés után pár nappal az éppen aktuális leterheltségünk függvényében futárszolgálattal vagy mennyiségtől függően raklapos kiszállítással teljesítjük megrendelőink felé Magyarországra és az Európai Unió országaiba szállítva egyaránt.

Rendszeresen új termékeken, fejlesztésen törjük a fejünket, amivel megkönnyíthetjük vásárlóink döntéseit. A hagyományos csomagolóanyagokon kívül számos olyan megoldást kínálunk, ami hozzásegítheti vásárlóinkat a stabil és megbízható szállítói, egyedi termék csomagolásokhoz.

REFERENCIÁINK

Széles termékskála, rendszeresen frissülő paletta

Vásárlói visszacsatolások, trendek és előrejelzések, biztos szakmai háttér az alapja fejlesztéseinknek. Célunk, hogy rövid időn belül a teljes termékskálát egy kézből tudjuk kiszolgálni, legyen az akár külső csomagolás, akár belső biztosíték egy-egy szállítói csomagoláshoz kapcsolódóan. Folyamatosan megújuló kínálatunk hozzásegíti vásárlóinkat szezonális akciók tervezéséhez, kiegészítő nyomdai termékeinkkel, rendszeres akcióinkkal szolgáljuk vásárlóink igényeit.

Értéket kínálunk, hűséget irányzunk

Megrendelőink olyan kiegészítő termékekhez is hozzájutnak a millerpack.hu webáruházon keresztül, melyeket akár a kartondobozokra, akár a közvetlen termékcsomagolásra ragasztva, csomagolva, erősítve saját vevőik felé plusz értéket teremthetnek.

Az elmúlt években növekvő online rendelések, a csomagok címzetthez érkezése külön figyelmet igényel csomagolóanyag szempontból is. Mi ehhez a figyelemhez próbálunk hozzáadott értékkel szolgálni, és legjobb nyomdai és papíripari szakmai tudásunkat kihasználva segíteni vevőink munkáját. Biztonsági és kommunikációs címkéinkkel egyedivé varázsolhatók a szállítói csomagolások, a vásárlók lojalitása jelentősen növelhető.

-20%
-20%
-11%
ÚJ
ÚJ
-11%
ÚJ
ÚJ
ÚJ
ÚJ
-20%
Nem elérhető