Saját grafikával/logóval nyomtatott matrica 192×61 mm 40 db

4.090 Ft + ÁFA

Legújabb egyedi grafikával ellátott öntapadó címkéink sorában még egy mérettel állunk elő felétek, ez pedig egy 192×61 mm – es, lekerekített sarkokkal kivágott matrica.
A csomagajánlatban 40 db szerepel, mely költséghatékony megoldással szolgálhat termékek, kartondobozok, csomagolások megszemélyesítésére. A matrica anyaga papír, így kartondobozra ragasztva papírként szelektíven gyűjthető.

Logót, egyedi grafikát, képet, szöveget színesben vagy fekete-fehérben is nyomtatunk az öntapadó anyagra. Fontos, hogy mind a matricát, mind a kartondobozt a felragasztás előtt legalább 24 óráig tartsátok szobahőmérsékleten, hogy a ragasztóréteg megfelelően tudjon tapadni.

Megrendelés esetén kérjük számoljatok azzal, hogy az egyedi matricák gyártása pár napot igénybe vesz, lásd Szállítási és Fizetési Feltételek.

További információért kérjük olvasd el termékadatlapunkat. A termékfotók tartalmazhatnak más termékeket is, melyek illusztrációk.

Az ár 40 db 192×61 mm méretű matricára vonatozik, mely egyben a minimális rendelési mennyiség ennél a méretnél egyedi gyártásban.
A fotón a nagyobb méretű fehér matrica reprezentálja ezt a terméket.

Page translation/Oldal fordítása