BAJAI PROGRAMAJÁNLÓ – az év utolsó 2 hónapjára

programajánló, ősz, tél, Baja, Molnár Attila

Zene, színház és minden ami jó

Hihetetlen, hogy már október közepe felé haladunk, hiszen alig hogy vége lett a nyárnak, nem rég még tavasz volt, és az újév első napja sem tűnik egyáltalán távolinak… De mi nem bánjuk, az ősznek is megvan a maga varázsa, és lassan elérkezik a kedvenc időszakunk, az advent.

Sokakat eltántorít a kicsit hűvösebb időjárás és inkább bekuckóznak otthon a meleg takaróba, pedig ebben a két hónapban is bőven akad program Baján. Össze is gyűjtöttünk nektek néhányat, amiket esetleg érdekesnek találhattok.

XVII. Idill Jazz & Blues Nap
– 2019. október 19. –

Szombaton fél egykor indul a Gemenc Vándorpontról a hajókirándulás, ami alatt a Simply The Brass Quintett szolgáltatja majd a jó a hangulatot. Ezután a Duna Wellness Hotelben folytatódik a rendezvény, olyan fellépőkkel, mint a Várallyay Petra Trió (hegedű, zongora, ének, basszusgitár, dob), a Balázs Elemér Quintett (dob, bőgő, gitár, tenor szaxofon) és a Takáts Tamás Blues Band (ének, szájharmonika, gitár, basszusgitár, dob). Nem érdemes kihagyni, ráadásul díjtalan a belépés!

Egy darabot a szívemből musical
– 2019. október 31. –

Október végén a Pannon Várszínház társulata látogat el hozzánk a Városi Színházterembe, ahol az Egy darabot a szívemből című musicalt fogják eljátszani, Máté Péter és S. Nagy István slágerei kíséretében. Az alábbi linken olvashatjátok el az ismertetőt, illetve a szereposztást. Igen jónak ígérkezik.

IV. Bajai Baba-Mama Családi Nap
– 2019. november 3. –

A Bababirtok szervezésében negyedszerre is megrendezésre kerül a Baba-Mama Családi Nap, “egy nap a babákról, mamákról, családokról”. A rendezvény a Petőfi-szigetben található Turisztikai Központban kap helyet, a részletes program egyelőre még nem került nyilvánosságra, az alábbi Facebook eseménynél várható majd a közzététele.

Cyberbully
– 2019. november 18. –

A BajART Egyesület Ifjúsági Színköre egy igazán érdekes és elgondolkodtató előadással készül az internetes zaklatásról, ami sajnos nagyon is aktuális mostanában, főként a fiatalok körében. A Cyberbully címet viselő egyfelvonásos ifjúsági drámát a Bácskai Kultúrpalotában tekinthetitek majd meg.

Korábbi bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása