Ha Baján jársz… – Kiserdő Kalandpark

Kiserdő Kalandpark

Kalandpark a Petőfi-sziget mélyén

A Sugó-parton található csúszkapálya átadása után nem sokkal, 2016. nyarán újabb kalandokkal bővült a bajai szabadtéren eltölthető programok tárháza. A Kiserdő Kalandpark a 21. Halfőző Fesztivállal együtt nyitott. Bár az időjárás eleinte nem kedvezett az erdőben felépített kalandpark látogatottságának, azóta töretlenül működik, sok jó élményt szerezve kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A kalandpark minden korosztály számára kínál izgalmakat – gyermek, junior és felnőtt pályák is épültek, hogy mindenki megtalálhassa a neki valót. Összesen 12 pálya és közel 100 akadály található a mintegy másfél hektáros területen, ahol egy időben akár 100 fő is elférhet.

Ha a gyerekek elfáradtak az önfeledt kúszás-mászásban, lesiklásban, csimpaszkodásban, trambulin és homokozó várja őket, besétálhatnak a labirintusba vagy ellátogathatnak az állatsimogatóba.

A jegyárak 1.800 – 2.500 Ft között mozognak. Csoport esetén (minimum 5 fő, előzetes bejelentkezés szükséges) kedvezményesen válthatunk jegyet, a 100 cm alattiaknak díjtalan a belépés, illetve érdemes akkor ellátogatnod, mikor születésnapod van, ugyanis az ünnepelt féláron élvezheti a park játékait.

Kiserdő Kalandpark
Kiserdő Kalandpark

A Kiserdő Kalandpark 2017. szeptember 4-től őszi nyitvatartásra váltott, így hétfőtől péntekig 11 és 18 óra között fogadják az érdeklődőket.

Mindenképp megéri kipróbálni, feledhetetlen élményben lehet részed, és amellett hogy mozogsz, a természet közelségét is élvezheted.

A Kiserdő Kalandpark elérhetőségei:
6500 Baja, Petőfi-sziget, Május 1. sétány
Telefon: +36-20/262-3286
www.baja.hu/kalandpark | www.fb.com/kiserdokalandpark

Képek forrása: Baja.hu

Page translation/Oldal fordítása