Ha Baján jársz… – Mediterrán Caffé & Bár

Mediterrán

Kellemes szórakozóhely Baja belvárosában

Ahogy beköszönt a jó idő, a Szentháromság téren található vendéglátóhelyek teraszai megtelnek emberekkel. Ott kap helyet többek között a Borbistro, a Mola Gastropub, a Galéria Art Café, és végül, de nem utolsó sorban aktuális bejegyzésünk témája, a Mediterrán Caffé & Bár.

Egy-egy nyári estén a Mediterrán teraszán szinte lehetetlen ülőhelyet találni, akkora népszerűségnek örvend a bár. Nem véletlen, hisz’ a belváros szívében fekszik, gyönyörű panorámával a tér műemlék épületeire, valamint a Szentháromság-szoborra. A belső tér tágas, kényelmes fotelokkal, kanapékkal várják a vendégeket.

Az itallapról rengeteg koktél és kávékülönlegesség közül szemezgethetünk, nyaranta pedig különféle ízesítésű limonádékkal frissülhetünk fel a hőségben. Alkalmanként kedvező italakciókkal készülnek, és vannak hétvégék, mikor DJ szolgáltatja a zenét és ezzel együtt a kellemes hangulatot.

Plusz pont, hogy a gyerekes családokra is gondoltak. A terasz mellett egy elkerített játszóteret alakítottak ki a gyerkőcöknek, ahol elfoglalhatják magukat, míg a szülők beszélgetnek, mégis szem előtt vannak.

Mediterrán
Mediterrán

A Mediterrán Caffé & Bár elérhetőségei:
6500 Baja, Szentháromság tér 11.
www.fb.com/mediterran.caffe

Képek forrása: Google Maps

Page translation/Oldal fordítása