5 tipp a hatékony webshop megjelenésért

millerpack csomagolóanyag blog, webshop, így lettem profi webshop tulajdonos, ötletek webshop tulajdonosoknak, webáruház, ötletek, tippek

Ötletek webshop tulajdonosoknak

Egy webáruház felépítése hosszadalmas és garantáltan nem egyszerű feladat, azonban ha megfogadod tippjeinket, máris könnyebben kezdhetsz bele, vagy akár már meglévő webshop esetében is kamatoztatni lehet néhány ötletet.

  1. Légy egyértelmű! A látogatók ahogy megérkeznek a honlapodra, egyből lássák, mivel foglalkozik a webáruházad, milyen termékeket szeretnél kínálni nekik. Ez lehet egy beszédes grafika, vagy egy rövid ismertető szöveg…
  2. Törekedj az átláthatóságra! Következetesen építsd fel a navigációt, a kategóriákat. Könnyűszerrel felismerheted a hibákat, ha megkérsz valakit, keressen meg egy adott terméket a webáruházadban. Ne feledkezz meg az olyan fontos menüpontokról sem, mint a szállítás és fizetés feltételei, az ügyfélszolgálat vagy a kapcsolat. Minden lényeges menüpont legyen elérhető a főoldalról és az aloldalakról egyaránt.
  3. Fontos a harmónia. Ne használj túl sok színt, illetve betűtípust. A termékfotóknál se feledkezz meg az egységességről, ne keveredjenek különféle stílusok.
  4. Légy tömör és lényegre törő! Ne zsúfold túl felesleges tartalommal a webáruházad, beszéljenek helyetted inkább a képek.
  5. Ma már elengedhetetlen a mobilbarát webáruház. Ebben a rohanó világban rengetegen – és egyre többen – böngészünk a telefonunkról, és ha nehezen olvasható, kezelhető a honlapod mobiltelefonról, könnyen érdeklődőket veszíthetsz.

Reméljük, hasznos tippekkel szolgáltunk. A témában további érdekes bejegyzéseket olvashatsz blogunkon az Így lettem profi webshop tulajdonos kategória alatt.

Page translation/Oldal fordítása