Mi legyen a program? 1. rész: CSALÁDDAL, GYEREKEKKEL

program, programajánló, családdal, gyerekekkel, állatkert, kalandpark, múzeum, élményfürdő

Programok amelyek nem csak a gyerekeknek izgalmasak

Programlehetőségekből nincs hiány egyik évszakban sem, nyáron pedig pláne nem, sokan mégis inkább a négy fal biztonságában töltik szabadidejüket, ahelyett hogy új élményeket élnének át.
Most induló bejegyzéssorozatunk – amely 3 cikkből fog állni, 3 rétegnek célozva -, azzal a nem titkolt szándékkal készül, hogy kicsit kimozdítsunk mindenkit otthonról és bemutassuk az ország déli részének lehetőségeit. 🙂

Első bejegyzésünk tehát elsősorban a CSALÁDOSOKNAK szól, ám véleményünk szerint bárki élvezheti az alábbi programokat…

 • Az ÉLMÉNYFÜRDŐ minden kisgyerek számára megunhatatlan élmény és kihagyhatatlan része a nyárnak. Szerencsére nem is kell messzire utazni érte. Szekszárd, Dávod, Kiskunmajsa, Harkány – a közelben is több lehetőség közül válogathatunk.
 • A másik létesítmény, ami sosem veszít az érdekességéből, nem más, mint az ÁLLATKERT. Kisebbeknek, nagyobbaknak egyaránt tökéletes elfoglaltság, akár egy egész napot is el lehetne tölteni ott. A közelben: Pécs Zoo, Kecskeméti Vadaskert, Magán Zoo (Felsőlajos).
 • Aktívabb kikapcsolódás gyanánt a KALANDPARKOT ajánljuk, utána este biztos nem lesz gond az elalvással… 🙂 Baja városának van már saját kalandparkja, a Kiserdő Kalandpark “személyében”, így ha ki szeretnétek próbálni, csak a Petőfi-szigetig kell elsétálni.
 • A BIKALI ÉLMÉNYBIRTOK, ahol a szemünk láttára elevenedik meg a középkor, olyan hely, ahova egyszer mindenképp el kell jutni.
 • Ki mondta, hogy a múzeumlátogatásnak mindenképp unalmasnak kell lennie? A kiskőrösi OLD CAR MUSEUM-ban gyönyörű, ikonikus autók várják az érdeklődőket a Bogártól kezdve a Lamborghini Gallardo-ig. Abaligeten DENEVÉR MÚZEUMBAN járhatunk, és a pécsi TERMÉSZETTUDOMÁNYI MÚZEUM is rengeteg látnivalót tartogat.

Ha nincs esélyetek arra, hogy egész napos programot szervezzetek, más városba utazzatok, használjátok ki a településetek adta lehetőségeket! Ha van szabadstrandotok, menjetek le oda, keressetek új olvasnivalókat a könyvtárban, társasjátékozzatok, látogassátok meg a nagyszülőket, vagy fogjatok egy plédet és üljetek ki a szabadba piknikezni…

Annyi elfoglaltság közül lehet válogatni, töltsetek minőségi időt együtt!

Korábbi bejegyzéseink a témában

9 thoughts on “Mi legyen a program? 1. rész: CSALÁDDAL, GYEREKEKKEL

 1. Pingback: where can you buy priligy over the counter

 2. Pingback: albuterol 2mg

 3. Pingback: is hydroxychloroquine available otc

 4. Pingback: hydroxychloroquine cancer dose human

 5. Pingback: hydroxychloroquine kidney failure

 6. Pingback: trials of hydroxychloroquine

 7. Pingback: what is ivermectil head lice tablets

 8. Pingback: priligy for sale

 9. Pingback: tractor supply stromectol

Comments are closed.

Page translation/Oldal fordítása