3 újévi teendő webáruház tulajdonosoknak

millerpack csomagolóanyag blog, akciós kartondoboz, kuponkód, raktárkészlet, marketing, kedvezmény, készletkisöprés, doboz vásárlás

Eltelt egy újabb év, túléltük a karácsonyi hajrát, azonban így év elején sincs idő pihenni, ilyenkor is bőven akad tennivaló a webáruház üzemeltetők életében.

1. Kezdd az évet tiszta lappal – és átlátható raktárkészlettel!
Nekünk sem a kedvenc elfoglaltságunk, de végezz egy leltározást és vezesd rendszeresen az aktuális raktárkészletet, hogy elkerüld a káoszt és az esetleges kellemetlenségeket. Hidd el, később hálás leszel majd ezért magadnak.

2. Szabadulj meg a nehezen eladható termékektől!
Vannak olyan termékeid, amik nem fogynak annyira? Tarts készletkisöprést! Ha becélzol egy nagyon kedvezményes árat, szinte biztos, hogy el fognak kelni, de ha esetleg mégsem, fordíthatod marketing célokra is – ajándékozd el a megrendelőidnek, garantáltan örülni fognak a figyelmességnek.

3. Tervezz előre!
Érdemes már januárban ötletelni, összeírni, hogy milyen kedvezményekkel, akciókkal készültök az idei évben, így nem ér majd váratlanul semmi és időtök is lesz készülni rá.

Mi is megfogadtuk a tanácsunkat, a 350x230x170 mm-es kartondobozunk jelenleg több, mint 50% kedvezménnyel vásárolható meg 50 db-os rendelési mennyiség esetén. Az akció kuponkódja: 201701001.

Page translation/Oldal fordítása