Elviteles dobozok papírból? Nálunk ezt is megtalálod!

ÚJDONSÁG - Elviteles dobozok papírból, környezetbarát, gyorsan lebomló kivitel

Egyik fő célunk, hogy a környezettudatos csomagolást népszerűsítsük a megrendelőink, olvasóink körében, többek között teljesen, vagy részben újrahasznosított dobozainkkal, lebomló térkitöltő habunkkal, papír ragasztószalagjainkkal – és most már egy új termékkategóriával is, a környezetbarát ételszállító, elviteles dobozokkal.

Elviteles doboz kategóriánk összesen 6-féle új termékkel bővítette a kínálatunkat, ugyanis a 3 különböző méretünk 2 színben érhető el, törtfehér alapon fekete, és barna alapon fehér megjelenéssel. A méretek kiválasztásánál azt vettük figyelembe, hogy legyen egy leveses (6,75 dl), egy főételes (11 dl) és egy kisebb doboz (4 dl), amibe kerülhet saláta, desszert vagy akár fagyi.

A dobozok anyaga közvetlenül érintkezhet száraz, vizes, savas, alacsony alkoholtartalmú és zsíros élelmiszerekkel. Forró, szobahőmérsékletű és hideg étel egyaránt kerülhet bele, és a doboz fagyasztóban, hűtőszekrényben, illetve mikrohullámú sütőben is megállja a helyét.
Az éttermeken túl bátran ajánljuk otthoni használatra – mi is többször alkalmaztuk már, akár fagyasztott ételek tárolására, akár vendégeknek süti csomagolására… 🙂

Termékeink környezetbarátak, akár háztartási komposztálással és anaerob úton lebomlanak, illetve használat után elmosott állapotában a papír szelektív gyűjtőbe is dobható, ugyanis az anyaga társított papír, PE bevonattal, amelynek a törvényi rendelkezési határon belül van a víz- és zsírtaszító rétege.

Éttermeknek, büféknek, kifőzdéknek az elviteles dobozok mellé ajánljuk továbbá papírtáskáinkat, papírtálcáinkat, és tekercsben kivitelben gyártott egyedi matricáinkat, amellyel könnyedén személyesebbé tehető a csomagolás. Válasszátok ti is ezt a környezettudatos megoldást!

További bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása