Hol a csomagom? – Futárszolgálatok karácsony előtt

millerpack csomagolóanyag blog, kartondoboz, csomagoló doboz ár, doboz vásárlás

Mint mindenkinek, nekünk is akadnak problémáink a futárszolgálatokkal az ünnepi időszakban, de lássuk be, náluk is emberek dolgoznak. Azt persze egyértelműen kijelenthetjük, hogy a rohamosan fejlődő csomagküldési igényre – legfőképp a csúcsidőszakokban – a magyarországi futárszolgálatok kevésbé vannak felkészülve.

A karácsonyi csomagáradat már nem éri meglepetésként a futárszolgálatokat, sokan készülnek is rá kapacitásuk bővítésével, többen, többet dolgoznak az utolsó két hónapban. A pár éve hazánkban is megrendezésre kerülő Black Friday-őrület azonban felkészületlenül érte őket, és az MPL például még mindig nem tudott feleszmélni a sokkból. A dolgozók elmondása szerint az Országos Logisztikai Központban hegyekben állnak a kiszállításra váró kartondobozok, egyéb küldemények, ennek köszönhetően könnyen előfordulhatnak csúszások.

Tudjuk, hogy az ünnepek közeledtével mindenki egyre stresszesebb, főleg ha az izgatottan várt csomag például az egyik szerettünk ajándéka, de próbáljunk meg megértőek lenni, a karácsonyi időszak az eladók és a futárok számára épp olyan megterhelő, mint a vásárlóknak.

Kíváncsi vagy, milyen futárszolgálatokat választhatsz Magyarországon? Íme, mi összegyűjtöttük neked a legnépszerűbbeket:

DPD – http://dpd.com/hu
GLS – http://gls-group.eu/HU/hu/home
Trans-O-Flex – http://tof.hu
MPL – https://posta.hu/vallalkozasoknak/logisztikai_szolgaltatasok/mpl_futarszolgalat
Sprinter – http://sprinter.hu
UPS – http://ups.hu
TNT – http://tnt.com/HU

Page translation/Oldal fordítása