Pontozott Világ

Pontozott Világ

A pontozás vagy más néven pöttyözés egy rendkívül sokszínű, sokoldalú alkotó tevékenység, ahol különböző méretű és színű pöttyök sokaságából végül valami egészen lélegzetelállító születik. Ha szívesen kipróbálnátok, de nem tudjátok hogyan kezdjetek hozzá, bemutatjuk nektek Szalóki Ildikót, a Pontozott Világ megalkotóját.

pontozás, pöttyözés, pontrajzolás

Ehhez a technikához pontozó rudakra lesz szükségetek, keverő palettára, sok szép akrilfestékre és valamire, amire alkothattok: ez lehet akár vászon, fa, kő, textil – amit csak el tudtok képzelni. Ha bizonytalanok vagytok az elején és nem tudjátok, miből mit vásároljatok a kezdéshez, ajánljuk figyelmetekbe a Mandala pontozó Alap csomagot, amit később a Haladó csomag követhet, ha már belejöttetek.

Nagy örömünkre a két csomag tartalma a termékkínálatunkból választott két dobozméretbe szokott kerülni, amelyeket szitanyomtatással meg is nyomtatunk. Az Alap csomag a 220×150×60 mm-es dobozkánkban, a Haladó csomag pedig a 230×200×45 mm-es tető + alj dobozunkban érkezik az alkotni vágyókhoz.

Pontozott Világ

Pontozott Világ – Alap csomag

220×150×60 mm-es doboz szitázva

Pontozott Világ

Pontozott Világ – Haladó csomag

230×200×45 mm-es doboz szitázva

Az első gyártás és a befotózás óta az Alap csomag színe változott az olvashatóság miatt – most már sötét türkizkék színben pompázik. Bízunk benne, hogy még sokszor készíthetjük el ezeket a dobozkákat, ti pedig kedvet kaptatok ahhoz, hogy belemerüljetek a pontozásba.

Kedvcsinálónak egy kis montázs Ildikó alkotásaiból:

Képek forrása: Pontozott Világ.hu, Pontozott Világ Instagram

További bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása