TERMÉKÜNK SZÜLETÉSE – Egyedi grafikával nyomtatott matricák

egyedi grafikával, egyedi logóval nyomtatott, matrica, öntapadó, egyedi matrica, címke

Hogyan született az egyedi grafikával nyomtatott matricánk?

Az elkövetkező hónapokban, “Mindennapi pillanatok” kategóriánkban két téma fogja váltogatni egymást. Az egyiket már ismerhetitek, ott megrendelőinket igyekszünk bemutatni egy-egy bejegyzés formájában. Ezúttal pedig termékeink ismertetésével bővítjük a rovatot, amiből megtudhatjátok, miért gondoltuk, hogy bizonyos termékekre szüksége lehet annak, aki webáruházat üzemeltet, csomagot ad fel rendszeresen.

Látva az egyre szaporodó márkákat és az ez által gyorsan növekvő webáruház-kínálatot, valamint tudván, hogy a legtöbb kisebb vagy éppen megalakuló webshop szállítói dobozigényei nem olyan mértékű mennyiségek, hogy azokat nyomtatva piacképes áron lehessen kínálni, arra gondoltunk, könnyen elérhető megoldást nyújtunk vásárlóink kezébe.

Így született meg az EGYEDI GRAFIKÁVAL, LOGÓVAL NYOMTATOTT MATRICÁNK.

Érveink

1) MÁRKAÉPÍTÉS
A vevő minél gyakrabban találkozik logótokkal, márkanevetekkel vagy akár az arculati színeitekkel, az annál inkább megmarad az emlékezetében. Így nagyobb a valószínűsége, hogy idővel visszatérő vásárlóvá válik. Persze mindehhez még számos, talán ennél sokkal fontosabb igényt kell kielégítenetek, úgymint minőség, hozzáadott értékek, szolgáltatás, mégis hiszünk abban, hogy 1-1 matrica tovább lendítheti ismertségeteket, elismertségeteket.

2) KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG
A nyomtatott kartondobozzal ellentétben nem kell ezres nagyságrendű rendelési mennyiségekben gondolkodnotok, egyedi matricáinkból egy csomagot is rendelhettek, igény esetén egyedi méretben és egyedi darabszámban is vásárolhattok tőlünk. Az egy darab matricára jutó költség töredéke a doboznyomtatás árának.

3) IDŐMEGTAKARÍTÁS
Gyorsan, rugalmasan, akár 2-3 munkanapon belül elérhető megoldás, míg a logózott papírdobozok elkészülésének ideje a legjobb esetben is minimum 2-3 hét.

Saját grafikával, logóval nyomtatott matricáink a webáruházon keresztül HÁROMFÉLE KIVITELBEN érhetőek el. Az egyik egy A7-es, tehát 74×105 mm-es méret, a másik egy 40 mm átmérőjű kör, a harmadik pedig egy 63×38 mm-es, lekerekített sarkakkal ellátott téglalap. Amennyiben egyedi formát, méretet szeretnétek, annak az elkészítését is vállaljuk. További információt az ELÉRHETŐSÉGEINKEN tudtok kérni tőlünk.

Az egyedi matricákon kívül többféle öntapadót is kínálunk, amelyek különböző információs tartalommal rendelkeznek. Megrendelőink körében nagy népszerűségnek örvendenek a “Köszönjük!” és a “Szeretettel csomagolva” feliratokkal ellátott kommunikációs és információs címkék. Biztonsági matricáink pedig felhívják a figyelmet, hogy például törékeny termék esetén óvatosabban kezelje a futárszolgálat a csomagot.

Page translation/Oldal fordítása