Új kartondoboz méretekkel bővült termékkínálatunk

kartondoboz, nyomtatott csomagolópapír, csomagoló, csomagolás

Ismerd meg új termékeinket

Az utóbbi néhány hónap munkája meghozta gyümölcsét. Felmérést készítettünk, hogy megismerkedhessünk a különféle vásárlói igényekkel, majd a hosszas tervezést és gyártást követően végre hivatalossá tehetjük kibővült termékkínálatunkat.

Postázó kartondoboz 250x180x85 mm-es méretben
Mindössze 85 mm magasságú postázó kartondoboz termékünk ideális akár nehezebb, akár törékeny tárgyak (megfelelő belső csomagolással) szállítására. A kartondoboz hullámkarton alapanyaga 3,5-4 mm vastagságú, az általánosan használt 3 rétegű kartondobozok mellett ebben a dobozban biztonságosabb a szállítás. Bátran ajánljuk olyan termékek szállítói csomagolására is, melyekhez nagyobb védelem szükséges. Éppen ezért akár műszaki, számítástechnikai tárgyakhoz, nehezebb használati tárgyakhoz kiváló választás.

Kartondoboz 260x260x30 mm-es méretben
Fehér külső és barna belső az elegánsabb csomagolásokhoz! Lapos dobozunkat akár buborékos boríték helyett is használhatjátok. Megfelelő belső béléssel kiváló védelmet nyújt termékek szállítói csomagolásához. Ne feledjétek, egyedi termékcsomagolásnak is használható doboz akár egyedi matricával vagy más dekorációval feldobva.

postázó kartondoboz, papírodoboz, kartondoboz gyártás
fehér kartondoboz, kartondoboz gyártás, kartondoboz ár

Hajtogatással zárható doboz 150x150x90 mm
Összehajtható dobozunk azokat célozza meg, akik kisebb méretű termékeket szeretnének szállítani, ám eddig nem találtak megfelelő méretű kartondobozt erre a célra. Elfér benne több szépségápolási termék, vagy egy szép kendő, esetleg egy kézműves áru… Több iparágnak is bátran ajánljuk dobozunkat.

doboz webáruház, fehér kartondoboz, millerpack.hu, kis doboz, papírdoboz, szépségápolási terméket csomagolnék, csomagolóanyag
barna kartondoboz, kis doboz, szépségápolási terméket csomagolnék, kartondoboz webshop, papírdoboz webáruház

A különböző méretű és kialakítású kartondobozok mellett egy nyomtatott mintával ellátott csomagolópapírt is bevezettünk kínálatunkba. Ajánljuk bármely iparágnak, kézműveseknek, ékszereseknek, azoknak akik egyedivé, elegánssá szeretnék tenni csomagolásukat. Termékfejlesztésünknél figyelembe vettük, hogy a papír könnyen hajtható legyen, használható legyen többféle termék egyedi csomagolására, akár dobozra, akár egyedi formákra. Egyszerűen vágható, kisebb termékekhez akár felezve, negyedelve is felhasználható. Elegáns megjelenést biztosít.

Amennyiben egyedi mintával nyomtatott csomagolópapírt szeretnél rendelni tőlünk, erre is biztosítunk lehetőséget.

Folyamatosan gondolkodunk azon, hogyan elégíthetnénk ki még inkább a vásárlói igényeket, így a jövőben is lehet számítani izgalmas újdonságokra. Ha nem szeretnél lemaradni róluk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíteni tudjunk.

Page translation/Oldal fordítása