Jelölés a szállítói csomagoláson? Ezt jelenti!

A lentebb ismertetett szimbólumok nemzetközileg elismertek, és könnyen érthető módon adnak tájékoztatást. Bár a használatuk nem kötelező, sok esetben mégis kiemelten ajánlott, hiszen ezzel mind a szállítóknak, mind a címzetteknek segítségükre lehettek.

TÖRÉKENY: Általában törött pohár jelzi, de lehet hogy egyszerűen csak a “FRAGILE” vagy “TÖRÉKENY” felirattal találkoztok a dobozon. Ha sérülékeny, törékeny tárgyat szállítotok, szinte kötelező ezt valamilyen formában feltüntetni a csomagoláson, hogy esélye legyen épségben odaérni a címre.

“Törékeny” matrica – TEKERCSBEN 200 db


DOBOZ TETEJE: Ez a két felfelé mutató nyíl abban segít, hogy milyen irányban kell állnia, és/vagy melyik oldalon kell kibontani a dobozt ahhoz, hogy ne sérüljenek a benne lévő termékek.

“Doboz teteje” matrica – TEKERCSBEN 200 db


ÓVATOSAN KEZELNI: Ez a szimbólum egy figyelemfelhívás, hogy ha nem is feltétlen törékeny, de sérülékeny lehet a doboz tartalma, ezért érdemes körültekintően kezelni a csomagot. Akár a “Törékeny” jelzéssel együtt is használhatjátok. A hozzánk beérkező rendelések például minden esetben ezzel a kéréssel kerülnek feladásra. 🙂

“Kérjük óvatosan kezelni” matrica – TEKERCSBEN 200 db


ESŐTŐL VÉDENI: Legyen szó esőről vagy egyáltalán nedvességről, ügyelni kell arra, hogy a csomag száraz helyen legyen tartva, mert a víz kárt tehet a tartalmában.

“Esőtől védeni” matrica 74×105 mm méretben 8 db/ív


NAPTÓL VÉDENI: Ezzel a szimbólummal általában akkor találkozhattok, ha olyan terméket, például bizonyos élelmiszereket, gyógyszereket, vegyszereket, stb. tartalmaz a csomagolás, ami túlzott napsugárzásnak kitéve megromolhat vagy esetleg veszélyessé is válhat. Érdemes ezt a kezelési, tárolási utasítást betartani.

“Naptól védeni” matrica 74×105 mm méretben 8 db/ív


NEHÉZ CSOMAG: Amennyiben ezt a jelet látjátok, vagy olyat ahol egy ember próbálja felemelni a dobozt, esetleg ketten cipelik, az azt jelenti, hogy rendkívül nehéz és valamilyen segítséget ajánlott igénybe venni hozzá.

“VIGYÁZZ Nehéz csomag” matrica 74×105 mm méretben 8 db/ív

Nem szükséges, hogy ezek a szimbólumok már eleve rá legyenek nyomtatva a dobozaitokra (persze igény esetén ez is megoldható), hiszen utólag, biztonsági matricáinkkal is fel lehet tüntetni rajtuk a kívánt információt. Ha esetleg olyan szimbólumra lenne szükségetek, ami nem szerepel a kínálatunkban, az egyedi grafikával nyomtatható öntapadóinkat azzal is kérhetitek.

További bejegyzéseink

Bajai rendezvények | 2024

Az idei év is tele lesz különleges eseményekkel, programokkal és fesztiválokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik [...]

Jelölés a szállítói csomagoláson? Ezt jelenti!

A szállítói kartondobozokon gyakran találkozhatunk különféle jelekkel, szimbólumokkal, melyeknek fontos jelentésük van a csomagolás, tárolás [...]

Készülj velünk csomagolás terén a Valentin napra!

Már csak néhány hét van hátra a szerelmesek ünnepéig, amit nektek, mint márka és/vagy webáruház [...]

Tippek bekuckózáshoz | film-, sorozat- és könyvajánló

Az év első hónapjaiban sokszor a legkényelmesebb otthon maradni, bebújni egy puha, meleg takaró alá, [...]

Az idei évben ezt használd megjelenéseidben: PEACH FUZZ – a 2024-es év színe

A tavalyinál jelentősen visszafogottabb, könnyebben beilleszthető arculati színek kiegészítéseként. Ismerjétek meg az idei év színét. [...]

Vásárolnék nálatok … Nyitva vagytok? – áttörés a személyes megkeresésekben

A tavalyi év igazi áttörést hozott az online leadott megrendelések személyes átvételében a millerpack.hu-n, és [...]

Page translation/Oldal fordítása
×
slot gacor