Esküvőkön kartondoboz vagy csomagolópapír? Mutatjuk, hogyan használhatjátok!

esküvő

Ezen alkalmakon is megállják a helyüket a csomagolóanyagok

Nem egyszer teljesítettünk már olyan rendelést, ahol az egyedi grafikával nyomtatható matricán az ifjú pár neve szerepelt, illetve érkezett már megkeresés pénzes dobozzal vagy olyan dobozkával kapcsolatban is, amelybe időkapszulát lehet helyezni.

Az ilyesfajta levelek ösztönöztek bennünket arra, hogy összegyűjtsünk nektek néhány ötletet, mi mindenre lehet felhasználni a termékeinket a Nagy Napon.

Kartondoboz

Ezt a terméktípust több célra is fel tudjátok használni: egyrészt kerülhetnek bele a vendégek számára az elvivős sütik, másrészt akár a köszönőajándékot is csomagolhatjátok bele. Kisebb, valamint közepes méretű kartondobozaink között könnyedén találhattok a célnak megfelelőt. Ráadásul 100 darabos mennyiségtől igény esetén el tudjuk látni a dobozokat az általatok megküldött grafikával, ezzel még egyedibbé, emlékezetesebbé téve a csomagolást.

Csomagolópapír

A köszönőajándék nagy népszerűségnek örvend mostanában. Akár kekszre, kis üveges mézre vagy esetleg illatgyertyára esik a választásotok, a kisebb ajándékokat bátran csomagolhatjátok kartondoboz helyett akár csomagolópapírba is, összefogva egy csinos szalaggal. A csomagolópapír megnyomtatva kommunikációs eszközként is szolgálhat, hiszen a nevetek és a dátum mellett üzenhettek is rajta keresztül a meghívottaknak.

esküvő
esküvő
esküvő
esküvő

Matrica

Természetesen ez sem maradhat ki a sorból, hiszen használhatjátok akár az ültetőkártyáknál, a köszönőajándékoknál, ha a konfettihez / rizshez / virágszirmokhoz szeretnétek tölcsért, arra is ragaszthatjátok lezáró matricaként, de még korábban, a meghívók kiküldésénél is biggyeszthetitek például a borítékra. A felhasználásának csak a képzelet szabhat határt, és olyan grafika kerülhet rá, amilyet szeretnétek.

Fontosnak érezzük, hogy felhívjuk a figyelmeteket a határidőre. Semmiképp se hagyjátok ezeket az utolsó pillanatra, hiszen egyik napról a másikra sajnos nincs kapacitásunk elkészíteni az egyedi termékeket.

Attól kezdve, hogy a grafika rendelkezésünkre áll, a nyomtatott kartondoboznál 7-10 munkanap, a csomagolópapírnál 5-7 munkanap, a matricánál pedig 2-5 munkanap gyártási idővel számoljatok.

 

Képek forrása: Google

Korábbi bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása