Mi mindenre használható az ablakos kartondoboz?

ablakos kartondoboz

4 felhasználási lehetőség a sok közül

Az elmúlt hónapokban indítottunk egy szavazást közösségi oldalainkon, amivel fel szerettük volna mérni, van-e igény az ABLAKOS KARTONDOBOZOKRA. Az eredmény egyértelmű igen lett, így nemrégiben három mérettel bővült kínálatunk ebben a termékkörben. Most pedig összegyűjtünk nektek néhány ötletet, mihez ajánljuk ezt a fajta kartondobozunkat…

1) Egyedi termékcsomagolásnak…
Az ablakos doboz nagy előnye ilyen téren, hogy a vásárló látja, milyen a termék a csomagoláson belül. Egyedivé lehet tenni a doboz megnyomtatásával, felmatricázásával vagy akár egy palásttal is.

2) Meglepetés dobozokhoz…
A meglepetés dobozok hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek. Miért is ne lehetne ablakos dobozban küldeni -egy második csomagolásba rejtve- az aktuális témához öltöztetve?

ablakos kartondoboz
ablakos kartondoboz

3) Kézműves termékek átadásához…
Sokkal exkluzívabb hatást kelt, ha például a kézműves vásárokon szépen, igényesen becsomagolva adjuk át a megvásárolt termékeket.

4) Esküvőre a köszönőajándékokhoz…
Egyre elterjedtebb az a szokás, hogy az esküvőn az ifjú pár valami kis aprósággal kedveskedik a vendégeknek. Dobozunk tökéletes választás lehet.

ablakos kartondoboz

Ha megtetszett valamelyik ötletünk és kipróbálnád ablakos kartondoboz termékeinket vagy csak több információt szeretnél megtudni róluk, az alábbi linken találod a termékek adatlapjait.

Képek forrása: Pinterest

Korábbi bejegyzéseink a témában

Page translation/Oldal fordítása