Ha Baján jársz… – TiniPonty Játékterem

tiniponty

Nem csak tiniknek!

Nem igazán vagyunk hívei a négy fal közötti szórakozásnak… Azonban abban egyetértünk, hogy ha már játék, elektronika, legalább legyenek a gyerekek együtt, közösen, társaságban, mintsem egyedül otthon, a szobába zárkózva.

Baján néhány hónappal ezelőtt új lehetőség nyitotta meg kapuit, ez pedig nem más, mint a TiniPonty Játékterem – a Piriponty Játszóház nagytestvére – amely inkább az eggyel idősebb korosztályt, a tiniket célozza meg. Mindemellett felnőtteknek, családoknak is könnyed kikapcsolódást nyújthat.

Milyen játékok közül válogathatunk?

Többféle szimulátor is várja a játékos kedvűeket: léghokizhatunk, autókkal versenyezhetünk, kosárlabdázhatunk, horgászhatunk vagy akár egy kommandós bevetésen is részt vehetünk. Ezen kívül biliárdasztal, versenycsocsó és egy kicsit retró, ám annál jobb játék is megtalálható itt: a flipper.

A TiniPonty csapata megosztott velünk egy bennfentes információt, miszerint idén további szimulátorokkal fog bővülni a kínálat, de hogy milyenekkel, az egyelőre maradjon titok. 😉

tiniponty
tiniponty
tiniponty

Mi mindenre van még lehetőség?

Ha a nagy játék közben megéhezünk vagy megszomjazunk, nem kell messzire menni, hiszen a snackbárban többek között pizza és más finomságok várják az éhes gyomrokat, illetve széles a választék hideg- és meleg italokból egyaránt – az alkohol a célkorosztály végett természetesen száműzve van a helyről.

Tökéletes helyszín lehet születésnapi zsúrhoz vagy ballagási bulihoz is. Ebben az esetben ajánlott díjmentesen asztalt foglalni előre, hogy mindenképp legyen hely mindenkinek, amikor megérkeztek.

Nem hagyhatjuk szó nélkül a játékterem kialakítását sem, hiszen a barlanghoz hasonló belső tér, ahol a játékok kaptak helyet, rendkívül egyedülálló és hangulatos. Ugyanez elmondható a snackbárról is, ahol a falra városunk látványosságai kerültek, egy fiatalos, színes designba bújtatva.

Elérhetőségek

6500 Baja, Szabadság út 2.
Telefon: +36 79 200 522
A TiniPonty Játszóház Facebook oldala

Forrás: piriponty.hu, facebook.com/pg/tiniponty

Korábbi bejegyzéseink a témában

Bajai rendezvények | 2024

Az idei év is tele lesz különleges eseményekkel, programokkal és fesztiválokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik [...]

Ilyen lesz a szeptember Baján

Mikor arról beszélünk, hogy milyen csodálatos helyen élünk, nem csak a természeti adottságok jutnak eszünkbe, [...]

Múzeumok Éjszakája 2023 – “TRendben vagyunk”

A minden évben megrendezésre kerülő, országos programsorozat idei mottója, a “TRendben vagyunk” arra ösztönzi a [...]

Bajai Halfőző Fesztivál – 2023. július 6-8.

Baja nevének említésére az első dolog, ami az embernek eszébe jut, a halászlé, a második [...]

2023-ban is vár Baja!

Az idei évben (se) hagyjátok ki az útitervetekből Baját! 3 nagyszerű programmal is alá tudjuk [...]

Ha július vége, akkor Baján BeerBQ Fesztivál

Újra elérkezett az idő, jövő hétvégén ismét nyüzsögni fog a bajai Tóth Kálmán tér és [...]

BAKANCSLISTA, avagy útmutató Bajához

A Bakancslista című filmet valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk. Átvéve az ötletet, összeírtuk nektek, miket [...]

Múzeumok Éjszakája 2022

Minden évben izgatottan várjuk, hogy a bajai kiállítóhelyek milyen programokkal, előadásokkal készülnek a nyár elején [...]

Page translation/Oldal fordítása