Így használd hatékonyan az Instagramot!

Instagramot, millerpack csomagolóanyag blog, instagram, közösségi média, márkaépítés, marketing, vásárlószerzés

Hass az emberekre fotókkal és mozgóképekkel

Manapság aki vállalkozásként nem szerepel az Instagramon, rengeteg lehetséges megrendelőtől eshet el. Az egyik legnépszerűbb alkalmazás használata ma már szinte kötelező, és ha érdekes tartalmat töltesz fel, akár több ezer emberhez eljuthat a márkád, terméked.

Összegyűjtöttünk néhány tippet – a saját tapasztalataink alapján -, melyeket ha megfogadsz, igazán hatékonyan használhatod az Instagramot, és ezáltal bővítheted a vásárlói körödet. Ki tudja, lehet hogy épp attól érkezik egy megrendelés holnap, akinek írtál ma egy kedves hozzászólást… Ne szalaszd el a lehetőségeidet!

• A feltöltött fotóid ne csak az akciókról és egy-egy termék bemutatásáról szóljanak, engedj betekintést a vállalkozás mindennapjaiba. Történt valami vicces a munkahelyeden? Elégedett visszajelzés érkezett az egyik vásárlódtól? Örökítsd meg! Így személyesebbé teheted a profilodat, ez pedig bizalmat ébreszt másokban.

Légy interaktív! Kövess olyan embereket, akik számodra érdekes tartalommal szolgálnak – és természetesen ne feledkezz meg a megrendelőidről sem. Mindenképp pozitív érzést kelthet másokban, ha válaszolsz a hozzád beérkező hozzászólásokra. Bátran írj te is tartalmas megjegyzéseket, és ne átalld kifejezni a tetszésedet egy-egy szívvel.

Használj hashtageket (#), és ügyelj arra, hogy kötődjenek a fotóhoz! Ha alkalmazol kulcsszavakat, nagyobb eséllyel találnak rá a feltöltött képeidre, és ezáltal eljuthatnak az Instagram profilodra is.

Mutasd be a termékeidet videóban! A mozgóképek könnyebben felkeltik az érdeklődést, és több információval is szolgálhatnak. Szemléltetheted a termékkörödet vetítésként, vagy akár az adott árucikk használatáról is készíthetsz felvételt.

Ha még nem használod az Instagramot, reméljük meghoztuk a kedvedet hozzá. Kevés időráfordítással akár nagy ismeretséget is szerezhetsz – egy próbát mindenképp megér, nem? Bennünket is megtalálsz @millerpack.hu néven, kövesd az oldalunkat, ha nem szeretnél lemaradni semmiről!

Page translation/Oldal fordítása