4 film, amit ne hagyjatok ki novemberben

film

4 film, 4 műfaj: fantasy, életrajzi, dráma, animációs

film
film

1) Legendás állatok – Grindelwald bűntettei

J. K. Rowling, a Harry Potter világának megalkotója újra tollat ragadott, hogy két év után visszatérhessünk a muglik és varázslók világába. A főhős, Göthe Salmander egy nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért. A második filmben újabb kalandba keveredik – meg kell állítania Gellert Grindelwald-ot, aki fel akarja számolni a varázslók és az emberek közti békességet. A film előzetesét ITT tekinthetitek meg.

2) Bohém rapszódia

Utazzunk vissza egy kicsit az időben, hogy belepillantsunk egy világhírű zenekar ikonikus énekesének életébe, aki nem más, mint Freddie Mercury. A film a Queen legendás, 1985-ös Live Aid-fellépéséig mutatja be a történetét. A film előzetesét ITT tekinthetitek meg.

3) Lány

Lara 15 éves lány, aki fiútestbe született. Profi balerinának készül a nagy presztízsű belga táncakadémia növendékeként. A balett órákon a fizikai és lelki tréning minden táncosnak önmagában is nagy megterhelést jelent, Lara ráadásul közben nemi átalakító műtétére is készül. Lara számára a testi felnőtté válás egyszerre zajlik a fiú testből lány testbe átalakulással. A film előzetesét ITT tekinthetitek meg.

4) Ruben Brandt, a gyűjtő

Bár kissé rendhagyó látványvilággal rendelkezik, nem hagyhatjuk ki a felsorolásból ezt az animációs filmet sem, hiszen magyar. Olyan színészek adták hangjukat a karakterekhez, mint Hámori Gabriella és Kamarás Iván. Ki tudja, lehet hogy egyszer majd a Macskafogó mellett fogják emlegetni…? A film előzetesét ITT tekinthetitek meg.

Korábbi bejegyzéseink a témában

Page translation/Oldal fordítása