Szezon van. Kérdések vannak.

Szezon van. Kérdések vannak.

Minden évben eljön a november, ami nekünk, csomagolóanyagokkal, szállítói csomagolással foglalkozó szakembereknek talán az év egyik legintenzívebb hónapja. Számos megkeresést kapunk megrendelőinktől, potenciális megrendelőinktől, kicsiktől, nagyobbaktól, gyakorlott beszerzőktől és olyanoktól, akik csomagolóanyagok, kartondobozok terén kevésbé gyakorlottak.

Arra gondoltunk, hogy konkrét kérések és válaszok formájában szemezgetünk néhány típus megkeresésből, reméljük a jövőben hasznotokra válnak felvetéseink.

1.)
Kérdés/megkeresés: Szeretnék ajánlatot kérni a mellékletben található hasonló díszdobozra. Méretei: 30x22x6 cm. Szín: egyszínű alap – logóval (Színek tekintetében az árban van eltérés? Van esetleg olyan, aminek a gyártása optimálisabb? Nekem valamilyen nőies, elegáns megjelenés kellene.)
Válasz/visszajelzés: Erre az igényre kisebb mennyiségben karton helyett speciális, 0,8 mm falvastagságú műanyag táblát javaslunk, melyen a nyomtatás tökéletes lehet, a vágások, a doboz végleges formája ugyancsak. Díszdoboz, kisebb mennyiségű díszdoboz gyártásra ideális megoldás lehet.

2.)
Kérdés/megkeresés: Kata vagyok a ………-től. Árajánlatot szeretnék kérni Önöktől az alábbi termékre: https://millerpack.hu/hu/termek/ajandekdoboz-mintaval-nyomtatott-kartondoboz-350x230x170-mm-meretben/, 150 darabra lenne szükségünk.
Válasz/visszajelzés: Köszönjük érdeklődésüket. A kedvezmény ennél a terméknél a szállítási költség elengedése tud lenni részünkről, a rendelés értéke így magasabb lenne, mint 40.000 Ft + ÁFA, mely felett már ingyenesen szállítunk Magyarország egész területére. A termékből jelenleg nincs készleten 150 db, kb. 5-9 munkanapra tudjuk vállalni a gyártását.

3.)
Kérdés/megkeresés: Tisztelt Partnerünk! Ajánlatot szeretnék kérni kartondobozok gyártására. A termék mérete amelyhez a kartondobozt csináltatnánk: szélesség 30 cm, magasság 33 cm, mélység 30 cm. Egyszerre körülbelül 20 kartonra lenne szükségünk. Mennyi idő ezeknek a legyártása, illetve mennyibe kerül db-juk ?
Válasz/visszajelzés: Köszönjük szépen érdeklődésüket. Pontosan ilyen méretű kartondoboz nem szerepel a termékkínálatunkban, és ilyen kis mennyiségben sajnos nem vállaljuk egyedi dobozméret gyártását versenyképes egységáron. Raktárról elérhető közepes, illetve nagyobb méretű kartondobozainkat az alábbi linken tekinthetik meg, bízunk benne, hogy ezek között a méretek között talál megfelelőt igényeinek: https://millerpack.hu/termekkategoria/kartondoboz_csomagoloanyag_millerpack/?swoof=1&pa_csomagkedvezmenyek=1-db&pa_meret=kozepes,nagyobb&really_curr_tax=9-product_cat

4.)
Kérdés/megkeresés: Kedves Millerpack! Érdeklődnék, hogy személyre szabott, standard zárható kartondobozokat keresek játékoknak. Hosszúság: 60 cm, magasság: 50cm, vastagság 25-26 cm. Ilyennek a legyártására van esetleg lehetőség, illetve ha van akkor több vásárlása esetén egy árat is tudnátok rá írni? Válaszotok előre is köszönöm és további kellemes délutánt kívánok!
Válasz/visszajelzés: Köszönjük szépen érdeklődésedet. Az általad említett kartondobozt csak egyedi gyártással tudnánk megoldani. Milyen mennyiségre lenne szükséged belőle? Zárható alatt arra gondolsz, ahol például a doboz két oldalán két kis bedugófül megakadályozza, hogy felnyíljon a teteje? Esetleg egy képet tudnál mutatni az elképzelésedről? Visszajelzésedet előre is köszönjük.

5.)
Kérdés/megkeresés: Egyedi mintával nyomtatott csomagolópapírt szeretnék, erre szeretnék árajánlatot. Mellékeltem a grafikát. Kérem többfajta méretre írjon nekem árat és a minimális rendelési mennyiséget.
Válasz/visszajelzés: Webáruházunkban elérhető csomagolópapírok közül tud választani, íme a link, ahol több mérethez, mennyiséghez és kivitelhez talál árat: https://millerpack.hu/termekkategoria/csomagolopapir/csomagolopapir-sajat-mintaval/

Bízunk benne, hogy a fenti példák valamennyiben segítették azokat, akik kérdéssel fordulnának hozzánk – ezek tudatában már választ kaptak vagy esetleg így konkrétabban meg tudják majd fogalmazni igényüket. Ügyfélszolgálatunk ELÉRHETŐSÉGEIT az alábbi linken találjátok, forduljatok hozzánk bizalommal.

Korábbi bejegyzéseink a témában

Page translation/Oldal fordítása