TOP 3 idei film az ünnepekre

top 3

Az idei év vége több feladatot tartogatott számunkra, mint eredendően terveztük, így a blogírásra kisebb intenzitással tudtunk figyelmet fordítani. Azért év végére még jutott 1 ötletünk, mely az alábbi filmajánlóban tejlesedett ki.

Összegyűjtöttük nektek azt a három filmet, amelyekre véleményünk szerint érdemes összeszedni a család fiatalabbját, idősebbjét, és beülni egy közeli moziba. A televíziós kínálatot elnézve szükség is van a frissebb élményekre… 🙂

top 3
top 3
top 3

Múlt karácsony
romantikus, vígjáték

Kate egy fiatal nő, aki sorban hozza meg a rossz döntéseket. Milyen volt a legutóbbi randevúja? Elfogadott egy állást, így egy áruházban ő lett Télapó egyik manója. Kisülhet ebből még bármi jó? Amikor Kate az áruházban megismerkedik Tommal, az élete új irányt vesz. Mégis úgy érzi, hogy mindez túl jó ahhoz, hogy igaz legyen.

Megnézem az előzetest ⮚

Az elfeledett karácsony
kaland, családi

Ez egy kis falu története. Ez a falu sem más, mint a többi, annak ellenére sem, hogy a hegyek között rejtőzik. A lakói is olyanok, mint te vagy én, de van egy fontos különbség. Állandóan elfelejtenek dolgokat… és néha mind egyszerre. Idén úgy tűnik a legfontosabb dolog ment ki a fejükből… a karácsony!


Megnézem az előzetest ⮚

Jégvarázs 2.
animációs, kaland

Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz.

Megnézem az előzetest ⮚

Ezúton is szeretnénk békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánni nektek, bízunk benne, hogy jövőre is velünk tartotok majd. 🙂

Korábbi bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása