Ha több kartondobozt rendelek, kevesebbet kell fizetnem?

millerpack csomagolóanyag blog, kérdések és válaszok, gyik, kartondoboz csomagajánlat, papírdoboz, kartondoboz webshop

Több kartondoboz kedvezőbb egységáron

Az elmúlt hónapokban felmerülő kérdésekből szemezgettünk újra, reméljük hasznos válaszokkal szolgálunk majd.

Nagyobb rendelési mennyiség esetén jár kedvezmény?
A kartondobozok termékoldalain  4-féle választható mennyiséget adtunk meg. Míg 1 db doboz 269 Ft + ÁFA, addig 20 darabos mennyiség esetén az egységár már csupán 199 Ft + ÁFA. Emellett kínálatunkban találsz kartondoboz csomagajánlatokat is, melyek még nagyobb kedvezményt nyújtanak. Több százas nagyságrendű rendelés esetén szintén változnak az árak. Amennyiben érdeklődni szeretnél, keress fel bennünket bátran elérhetőségeinken.

Ha nagy mennyiséget rendelek, van raktáron? Ha esetleg nincs, mennyi ideig tart a gyártás?
Mindig figyelemmel követjük a raktárkészlet változásait, és a fogyó termékeket rendszeresen pótoljuk. Akkor fordulhat elő hiány, ha hirtelen nagy rendelési mennyiség érkezik be. Ebben az esetben 5-10 munkanap alatt kerülnek kigyártásra és kiszállításra a termékek.

Minden esetben fizetni kell a szállításért?
Nem. Amennyiben megoldható, előzetes egyeztetés alapján telephelyünkön is átvehetők a megrendelt termékek, ez természetesen díjmentes. Továbbá 20.000 Ft+ÁFA értékű rendelési összeg esetén a szállítási költséget átvállaljuk.

Egyik doboz paramétere sem felel meg a termékemnek, elérhető más méret is?
Néhány héten belül tervezünk előrukkolni egy kis méretű dobozzal, ami ékszerek, kiegészítők szállítására tökéletesen alkalmas lesz. A közeljövőben pedig más méreteket is szeretnénk bevezetni, hogy minél inkább kielégítsük a vevői igényeket. Megfelelő mennyiség esetén egyedi dobozgyártás is lehetséges, ennek azonban van némi plusz költsége.

Page translation/Oldal fordítása