Milyen formátumban küldjem el a grafikámat?

grafika

Mára már számos lehetőséget kínálunk nektek arra az esetre, ha egyedivé szeretnétek tenni kartondobozaitokat vagy egyéb csomagolóanyagaitokat a saját logótokkal, grafikátokkal. Ha ebben gondolkodtok, érdemes tudni, hogy a rendelés leadása után, a nyomtatás megkezdése előtt milyen formátumban szükséges megküldeni nekünk a grafikai állományokat.

Nyomtatott kartondoboz

ILYEN FORMÁBAN KÜLDD EL NEKÜNK A GRAFIKÁT: doboznyomtatás során elsősorban vektoros, görbévé alakított grafikai állományokkal tudunk dolgozni. Mielőtt elindítanánk a gyártást, minden esetben készítünk egy program segítségével látványtervet, hogy hogyan fog mutatni a doboz az adott mintával. A gyártás technológiája nagyban függ a nyomtattatni kívánt grafikától, valamint a rendelési mennyiségtől. További információkért, árajánlatkérésért keressetek bennünket bátran ELÉRHETŐSÉGEINKEN.

Egyedi mintával nyomtatott csomagolópapír

ILYEN FORMÁBAN KÜLDD EL NEKÜNK A GRAFIKÁT: a logót vagy a kész grafikát, amit viszont szeretnél látni a csomagolópapíron, elsősorban vektoros formában juttasd el hozzánk! Ezután általában szőnyegmintában – de igény esetén ez természetesen változhat – felrendezzük a grafikai állományt a nyomtatási ívre, majd a gyártás megkezdése előtt elküldjük elfogadásra, hogy mindent rendben találtok-e.

Saját grafikával/logóval nyomtatott matrica

ILYEN FORMÁBAN KÜLDD EL NEKÜNK A GRAFIKÁT: a matricák esetében a vektoros állomány mellett képi anyaggal is tökéletesen tudunk dolgozni (PNG előnyben, de természetesen lehet JPG is), azonban fontos, hogy nyomtatásra kész minőségű legyen a kép, 1:1 méretben legalább 300 DPI felbontású.

Pecsét saját szöveggel

ILYEN FORMÁBAN KÜLDD EL NEKÜNK A GRAFIKÁT: a nyomatfelület 76×37 mm, a szövegnek pedig görbévé alakított, vektoros grafikai fájlnak kell lennie. Amennyiben nem áll rendelkezésedre kész grafika, küldd el nekünk a kéziratot (azt a szöveget, amit viszont szeretnél látni a pecséten) és mi előkészítünk belőle egy olyan állományt, ami használható számunkra.

Kupon egyedi grafikakészítéssel

ILYEN FORMÁBAN KÜLDD EL NEKÜNK A GRAFIKÁT: egyedi mintával nyomtatott kuponjaink ára magában foglalja a grafikakészítés költségét is, így nem szükséges nyomdakész grafikai állományt küldenetek. Az viszont lényeges, hogy a képi anyagok, amelyeket rajta szeretnétek lenni, nyomtatásra kész minőségűek és nagy felbontásúak legyenek. Ezenkívül ha bármi konkrét elképzelésetek van arról, hogyan legyen elrendezve a kupon, ne habozzatok megosztani velünk!

Minél több helyen találkoznak az emberek a logótokkal, az arculati színeitekkel, annál inkább fognak emlékezni rátok. Arról nem is beszélve, hogy a kicsomagolás élményét is különlegessé tehetitek ezekkel az apróságokkal, erről már írtunk nektek… 😉

Kép forrása: Michigan Screen Printing Company

Page translation/Oldal fordítása