Rendelhetek egyedi méretű dobozból 20 darabot?

egyedi méretű, kartondoboz, dobozgyártás

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, heti rendszerességgel több 10 ilyen, és ehhez hasonló kérdés, árajánlatkérés érkezik hozzánk. Emiatt úgy döntöttünk, most erre a témára koncentrálunk, és ha nem is teljes mélységében, de legalább a felszínt megkapargatva próbálunk felétek iránymutatással szolgálni. Legyen hasznotokra!

A kérdés: Rendelhetek egyedi méretű dobozból 20 darabot?
A válasz:
igen, van erre lehetőség.

Hajtogatással záródó kartondobozokat egy speciális kivágógép segítségével lehetséges ilyen kis mennyiségben legyártani. A “szépséghibája” lehet a gyártásnak, hogy ebben az esetben jelentősen magasabb egységárakkal szükséges számolni, mint ha nagyobb mennyiség kerülne kigyártásra egyszerre.

20 darabos igény esetén elsősorban azt javasoljuk, hogy nézzetek körül a webáruházunk termékkínálatában. Itt szinte minden olyan dobozméretet megtaláltok, ami raktárról elérhető nálunk – kivéve azokat, amiket az idei évre tartogatunk újdonságként. 🙂 További előnye ezeknek a termékeknek, hogy 1-2 munkanapon belül el tudjuk juttatni hozzátok futárszolgálattal.

HA MINDENKÉPP EGYEDI MÉRETRE VAN SZÜKSÉGETEK, mert megkívánja a terméketek, vagy nem találtok közelítő méretet a kínálatunkban, érdemes elgondolkodni azon, milyen mennyiségre lenne szükségetek az adott kartondobozból egy kicsit hosszabb távon, milyen rendszerességgel szeretnétek új és új beszállítást belőle… Miért fontos ez?

Függetlenül attól, hogy TFL (alul-felül ragasztószalaggal rögzíteni szükséges) vagy hajtogatással záródó szabást szeretnétek, mindkét esetben van egy minimális anyagmennyiség, amit le kell gyártanunk ahhoz, hogy az egy darabra jutó egységár versenyképes maradjon és megfizethető legyen. Így tehát, ha nagyobb a dobozméret, alacsonyabb a darabszám, kisebb méretek esetében viszont elérheti a 2.000 – 2.500 darabot is az optimálisan gyártható mennyiség. A hajtással záródó papírdobozoknál felmerül továbbá az új kivágószerszám költsége is, ami ugyancsak darabra levetítve terhelheti költségvetéseteket.

A további kérdéseket, árajánlatkéréseket szívesen fogadjuk ELÉRHETŐSÉGEINK bármelyikén, igyekszünk legjobb tudásunk szerint válaszolni az érdeklődőknek.

Page translation/Oldal fordítása