Ti kérdeztétek: más dobozméret, más forma, egyedi ragasztószalag?

Számos igénnyel kerestek meg bennünket elérhetőségeinken – ezekből az igényekből szemezgettünk most is. Gyakori kérdések témakörünk legújabb bejegyzését olvashatjátok, bízunk benne, hogy segítségetekre leszünk válaszainkkal.

KÉRDÉS: Találtam nálatok egy dobozméretet, ami jó lenne, csak 1-2 cm-rel alacsonyabb kivitelben. Ez megoldható?

VÁLASZ: Természetesen megoldható, azonban raktárkészleten csak a webáruházas termékkínálatunkban szereplő dobozokat tartjuk. Ezeket nagy mennyiségben gyártjuk és raktározzuk, így azok a nap 24 órában bármikor megrendelhetőek tőlünk online.

Amennyiben valamelyik dobozméretünket egy kicsit más méretben szeretnétek rendelni, ahhoz már új kivágószerszámot kellene készíteni, valamint egy komplett, új gyártást indítani rá, ez pedig azt eredményezi, hogy a minimális rendelési mennyiség mérettől függően akár több ezer darab is lehet.

Ha ezek alapján is érdekelhet benneteket árajánlatunk, várjuk ajánlatkéréseteket e-mailben.

KÉRDÉS: Egyedi formájú dobozt is tudtok gyártani?

VÁLASZ: A hagyományos téglatest és kocka alakú dobozokon túl kivágószerszámmal sokféle forma gyártható, többek között például háromszög alapú doboz is. Fontos megjegyeznünk, hogy az egyedi formák esetén is – akár az egyedi méreteknél – mérettől, alapanyag-használattól, kiviteltől függően több ezer darabos lehet az az egyszeri rendelési mennyiség, amiben érdemes gondolkodnotok, hogy versenyképes legyen az egy darabra jutó költség.

KÉRDÉS: Egyedi ragasztószalagot szeretnénk rendelni, mi a menete?

Egyedi ragasztószalagot kétféle alapanyagból is rendelhettek tőlünk, műanyagból vagy papírból. Mindkét terméktípus elérhető a webáruházunkban termékként árkalkulációval, amelyen keresztül akár le is adhatjátok megrendeléseteket.

A rendelés leadása után érkezni fog tőlünk e-mailben egy visszaigazolás, arra válaszolva tudjátok elküldeni nekünk a vektoros grafikai anyagotokat. Mi ezt felrendezzük az elérhető fix nyomathosszaink valamelyikére, majd elküldjük nektek elfogadásra a leléptetett grafikát, és a megerősítésetek után indítjuk csak a gyártást.

Korábbi kérdezz-felelek bejegyzéseinket is érdemes átolvasgatni, hátha találtok bennük hasznos információt. Itt tudjátok megtekinteni régebbi cikkeinket a témában.

További bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása