Termékcsomagolás ötletek kézműveseknek

termékcsomagolás, millerpack csomagolóanyag blog, nyomtatott doboz, kartondoboz, papírdoboz webáruház

ÍGY LEHET EGYSZERRE KREATÍV ÉS MÁRKAÉPÍTŐ A CSOMAGOLÁS

Ha saját készítésű termékekkel foglalkozol, fontos hogy némi extra kreativitást vigyél a csomagolásba, és ezáltal maradandó élményt nyújts a vásárlóidnak. Rengeteg múlik az első benyomáson, így aktuális cikkünkben arról fogunk írni, szerintünk mit tehetsz annak érdekében, hogy a csomagolás ötletes legyen és mindemellett a márkaépítést is szolgálja.

  • A legfontosabb, hogy a csomagolás illeszkedjen a termékkínálatodhoz, arculatodhoz. Ha luxustermékeket árulsz, tökéletes választás a fekete, hófehér vagy fényes, metál színű csomagolóanyag. A környezetbarát, naturális termékekhez azonban az újrahasznosított papírdoboz passzol a leginkább.
  • Ügyelj arra, hogy a vásárló többször is találkozzon márkád nevével, logójával, hogy minél inkább megmaradjon benne, és ha legközelebb találkozik vele valahol, rögtön be tudja azonosítani. Még jobb, ha névjegykártyát is mellékelsz, ezzel azt is érezteted a megrendelőddel, hogy fontos számodra, és bármikor elérhet, ha esetleg kérdése van.
  • Találj ki egy egyedi mintát – lehet ez logó, vagy bármi, ami a márkádhoz kapcsolódik – és használd minden küldeményeden! Ez könnyedén megvalósítható egyedileg nyomtatott matricákkal, de akár saját bélyegzőt is készíttethetsz erre a célra.
  • Ha a termékeidet nyomtatott csomagolópapírba burkolod, igazán exkluzív hatást kelthetsz. Lehetőség van saját, egyedi mintával nyomtatott csomagolópapírra is. Szerepelhet rajta logó, szlogen, de akár a termékleírást is felviheted rá, így több funkciót is ellát.
  • Legyen szó egyedi termékcsomagolásról vagy szállítói csomagolásról, a nyomtatott palástok sokat dobnak a megjelenésen. Kézenfekvő megoldás, ha nem szeretnél egyszerre nagy mennyiségű egyedi kartondobozt rendelni.

A mai világban naponta több ezren osztják meg a véleményüket termékekről, szolgáltatásokról hozzászólás vagy akár blogbejegyzés formájában. Ha valami különlegessel rukkolsz elő, könnyen előfordulhat, hogy rólad is írni fognak, azt pedig mind tudjuk, hogy a pozitív ajánlásnál nincs is jobb reklám.

További bejegyzéseink

Bajai rendezvények | 2024

Az idei év is tele lesz különleges eseményekkel, programokkal és fesztiválokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik [...]

Jelölés a szállítói csomagoláson? Ezt jelenti!

A szállítói kartondobozokon gyakran találkozhatunk különféle jelekkel, szimbólumokkal, melyeknek fontos jelentésük van a csomagolás, tárolás [...]

Készülj velünk csomagolás terén a Valentin napra!

Már csak néhány hét van hátra a szerelmesek ünnepéig, amit nektek, mint márka és/vagy webáruház [...]

Tippek bekuckózáshoz | film-, sorozat- és könyvajánló

Az év első hónapjaiban sokszor a legkényelmesebb otthon maradni, bebújni egy puha, meleg takaró alá, [...]

Az idei évben ezt használd megjelenéseidben: PEACH FUZZ – a 2024-es év színe

A tavalyinál jelentősen visszafogottabb, könnyebben beilleszthető arculati színek kiegészítéseként. Ismerjétek meg az idei év színét. [...]

Vásárolnék nálatok … Nyitva vagytok? – áttörés a személyes megkeresésekben

A tavalyi év igazi áttörést hozott az online leadott megrendelések személyes átvételében a millerpack.hu-n, és [...]

Page translation/Oldal fordítása
×
slot gacor