Termékcsomagolás ötletek kézműveseknek

termékcsomagolás, millerpack csomagolóanyag blog, nyomtatott doboz, kartondoboz, papírdoboz webáruház

Így lehet egyszerre kreatív és márkaépítő a csomagolás

Ha saját készítésű termékekkel foglalkozol, fontos hogy némi extra kreativitást vigyél a csomagolásba, és ezáltal maradandó élményt nyújts a vásárlóidnak. Rengeteg múlik az első benyomáson, így aktuális cikkünkben arról fogunk írni, szerintünk mit tehetsz annak érdekében, hogy a csomagolás ötletes legyen és mindemellett a márkaépítést is szolgálja.
  • A legfontosabb, hogy a csomagolás illeszkedjen a termékkínálatodhoz! Ha luxustermékeket árulsz, tökéletes választás a fekete, hófehér vagy fényes, metál színű csomagolóanyag. A környezetbarát, naturális termékekhez azonban az újrahasznosított papírdoboz passzol a leginkább.
  • Ügyelj arra, hogy a vásárló többször is találkozzon a márkád nevével, logójával, hogy minél inkább megmaradjon benne, és ha legközelebb találkozik vele valahol, rögtön be tudja azonosítani. Még jobb, ha névjegykártyát is mellékelsz, ezzel azt is érezteted a vásárlóval, hogy fontos számodra, és bármikor elérhet, ha kérdése van.
  • Találj ki egy egyedi mintát – lehet ez logó, vagy bármi, ami a márkádhoz kapcsolódik – és használd minden küldeményeden! Ez könnyedén megvalósítható egyedileg nyomtatott matricákkal, de akár saját bélyegzőt is készíttethetsz erre a célra.
  • Ha a termékeidet nyomtatott csomagolópapírba burkolod, igazán exkluzív hatást kelthetsz. Lehetőség van saját, egyedi mintával nyomtatott csomagolópapírra is. Szerepelhet rajta logó, szlogen, de akár a termékleírást is felviheted rá, így több funkciót is ellát.
  • Nátronpapír tasakból rendkívül ötletes és ízléses csomagokat lehet alkotni, de öntapadó matricával, esetleg színes zsineggel egy-egy kartondoboz is könnyűszerrel feldíszíthető.
  • Legyen szó egyedi termékcsomagolásról vagy szállítási csomagolásról, a nyomtatott palástok segítséggel lehetnek az értékesítésben, sokat dobnak a megjelenésen.
termékcsomagolás, millerpack csomagolóanyag blog, nyomtatott doboz, kartondoboz, kartondoboz vásárlás
termékcsomagolás, millerpack csomagolóanyag blog, nyomtatott doboz, kartondoboz, papírdoboz webshop
termékcsomagolás, millerpack csomagolóanyag blog, nyomtatott doboz, kartondoboz, kartondoboz webáruház
A mai világban naponta több ezren osztják meg a véleményüket termékekről, szolgáltatásokról hozzászólás vagy akár blogbejegyzés formájában. Ha valami különlegessel rukkolsz elő, könnyen előfordulhat, hogy rólad is írni fognak, azt pedig mind tudjuk, hogy a pozitív ajánlásnál nincs is jobb reklám. A bejegyzésben felhasznált képek illusztrációk. A képek forrása: Bells and Whistles, Pinterest

One thought on “Termékcsomagolás ötletek kézműveseknek

  1. Pingback: https://gaydatingzz.com/

Comments are closed.

Page translation/Oldal fordítása