Ti kérdeztétek: színes nyomtatás, PostaPont, egyedi doboz 2 hét alatt?

Rég jelentkeztünk hasonló témájú bejegyzéssel, azonban rendszeresen felmerülnek újabb és újabb aktuális kérdések, így most ismét összegyűjtöttünk nektek hármat, amelyeket itt (is) megválaszolunk.

Színesen nyomtatott dobozt lehet még rendelni a jövőben?

A webáruházunkban ősz elején, pontosabban szeptember 30-ig rendelhető volt több dobozméretünk színesen, digitálisan nyomtatva. Jövőre ismét elindítjuk ezt a termékünket élesben, a gyártásokat pedig úgy intézzük majd, hogy azok minél költséghatékonyabbak lehessenek.

Ettől függetlenül a meglévő kartondobozainkra a digitális nyomtatás, mint opció folyamatosan elérhető, az ajánlatkérésre és az esetleges megrendelésre e-mailben van lehetőség ELÉRHETŐSÉGEINK bármelyikén.

Kérhetem-e PostaPontra, postán maradóra vagy csomagautomatába a rendelésemet?

Az MPL futárszolgálattal szerződött partnerek vagyunk, a címiratkitöltő programjukon keresztül a házhozszállítás mellett PostaPontra, postán maradóra, vagy akár csomagautomatába is tudjuk címezni a küldeményeket. A webáruház működését azonban nem tudjuk ezzel összehangolni, tekintve, hogy a PostaPontok és a csomagautomaták esetében 20 kg, postán maradó csomagoknál pedig 30 kg a súlyhatár.

Az előírt kritériumokat mind súlyban, mind mérethatárban sok csomagunk túllépi. Azonban ha esetleg valaki csak így tudná átvenni megrendelését, és beleférünk a határokba, természetesen nyitottak vagyunk erre a megoldásra is. Az erre vonatkozó igényt mindenképp jelezzétek felénk a rendelés leadása során.

Egyedi méretű szállítói kartondobozt szeretnék. 2 hét múlva elkészülhet?

A rövid válaszunk: nem valószínű. 🙂 Hosszabban kifejtve pedig azért nem valószínű, mert ahhoz, hogy egy egyedi doboz elkészülhessen, a megrendelést követően alapanyagot kell rendelnünk a karton gyártótól, aminek a beérkezésénél érdemes 5-10 munkanappal számolni.

Amennyiben például 1 színnel logózni is kell a dobozt, a flexo nyomtatáshoz a nyomóforma elkészülése megközelítőleg 3-5 munkanapot vesz igénybe. A kimetszett dobozokhoz az első gyártás előtt mindenképp kivágószerszámot kell készíteni, ennek az elkészülési ideje 5-8 munkanap.

Amikor pedig rendelkezésre áll az alapanyag és az esetleges forma, szerszám, be kell ütemeznünk gyártásba a dobozt. Az elkészülése után kiszerelni, raklapozni, szállítást rendelni hozzá. Az a reális megközelítés gyártási határidőre, ha 3-5 héttel számoltok. A késztermék elkészülését az is további 1,5 – 2 héttel meghosszabbíthatja, ha a gyártás előtt nyomatlan mintát szeretnétek kapni a kartondobozból.

Egyedi dobozigény esetén, legyen szó hullámkartonról vagy sima kartonról, szállítói vagy egyedi termékcsomagolásról, örömmel segítünk nektek a legjobb tudásunk szerint. Keressetek bennünket e-mailben konkrét igényeitekkel!

További bejegyzéseink

Ti kérdeztétek: színes nyomtatás, PostaPont, egyedi doboz 2 hét alatt?

Rég jelentkeztünk hasonló témájú bejegyzéssel, azonban rendszeresen felmerülnek újabb és újabb aktuális kérdések, így most [...]

Térkitöltés háztartásban IS könnyen lebomló anyaggal

Biológiailag lebomló térkitöltő habunk 500 literes kiszerelésben elérhető állandó készletünkről. Pár hónappal ezelőtt új formában [...]

Save the Date: őszi akciós dátumok

Az őszi időszak számos akciós dátumot, marketing kommunikációs lehetőséget tartogat, amelyeket érdemes észben tartanotok és [...]

2023. évi ünnepi szezon újdonságai

Ismét elérkeztünk az év legpörgősebb részéhez, ami a novemberi akciók és a karácsony közeledte végett [...]

Mennyi idő alatt bomlanak le a csomagolóanyagok?

A különböző csomagolóanyagok lebomlási ideje jelentősen eltérhet egymástól, és függ a környezeti körülményektől, például a [...]

Könyvajánló: Zero waste

Egy olyan témában ajánlunk most nektek könyveket, ami nemcsak környezetünk, hanem a saját életünk, jövőnk [...]

Mire jó a szálerősített papír ragasztószalag?

A szálerősített papír ragasztószalag egy erős és sokoldalú termék, amely számos feladathoz és felhasználási területhez [...]

Page translation/Oldal fordítása