Ti kérdeztétek: színes nyomtatás, PostaPont, egyedi doboz 2 hét alatt?

Rég jelentkeztünk hasonló témájú bejegyzéssel, azonban rendszeresen felmerülnek újabb és újabb aktuális kérdések, így most ismét összegyűjtöttünk nektek hármat, amelyeket itt (is) megválaszolunk.

Színesen nyomtatott dobozt lehet még rendelni a jövőben?

A webáruházunkban ősz elején, pontosabban szeptember 30-ig rendelhető volt több dobozméretünk színesen, digitálisan nyomtatva. Jövőre ismét elindítjuk ezt a termékünket élesben, a gyártásokat pedig úgy intézzük majd, hogy azok minél költséghatékonyabbak lehessenek.

Ettől függetlenül a meglévő kartondobozainkra a digitális nyomtatás, mint opció folyamatosan elérhető, az ajánlatkérésre és az esetleges megrendelésre e-mailben van lehetőség ELÉRHETŐSÉGEINK bármelyikén.

Kérhetem-e PostaPontra, postán maradóra vagy csomagautomatába a rendelésemet?

Az MPL futárszolgálattal szerződött partnerek vagyunk, a címiratkitöltő programjukon keresztül a házhozszállítás mellett PostaPontra, postán maradóra, vagy akár csomagautomatába is tudjuk címezni a küldeményeket. A webáruház működését azonban nem tudjuk ezzel összehangolni, tekintve, hogy a PostaPontok és a csomagautomaták esetében 20 kg, postán maradó csomagoknál pedig 30 kg a súlyhatár.

Az előírt kritériumokat mind súlyban, mind mérethatárban sok csomagunk túllépi. Azonban ha esetleg valaki csak így tudná átvenni megrendelését, és beleférünk a határokba, természetesen nyitottak vagyunk erre a megoldásra is. Az erre vonatkozó igényt mindenképp jelezzétek felénk a rendelés leadása során.

Egyedi méretű szállítói kartondobozt szeretnék. 2 hét múlva elkészülhet?

A rövid válaszunk: nem valószínű. 🙂 Hosszabban kifejtve pedig azért nem valószínű, mert ahhoz, hogy egy egyedi doboz elkészülhessen, a megrendelést követően alapanyagot kell rendelnünk a karton gyártótól, aminek a beérkezésénél érdemes 5-10 munkanappal számolni.

Amennyiben például 1 színnel logózni is kell a dobozt, a flexo nyomtatáshoz a nyomóforma elkészülése megközelítőleg 3-5 munkanapot vesz igénybe. A kimetszett dobozokhoz az első gyártás előtt mindenképp kivágószerszámot kell készíteni, ennek az elkészülési ideje 5-8 munkanap.

Amikor pedig rendelkezésre áll az alapanyag és az esetleges forma, szerszám, be kell ütemeznünk gyártásba a dobozt. Az elkészülése után kiszerelni, raklapozni, szállítást rendelni hozzá. Az a reális megközelítés gyártási határidőre, ha 3-5 héttel számoltok. A késztermék elkészülését az is további 1,5 – 2 héttel meghosszabbíthatja, ha a gyártás előtt nyomatlan mintát szeretnétek kapni a kartondobozból.

Egyedi dobozigény esetén, legyen szó hullámkartonról vagy sima kartonról, szállítói vagy egyedi termékcsomagolásról, örömmel segítünk nektek a legjobb tudásunk szerint. Keressetek bennünket e-mailben konkrét igényeitekkel!

További bejegyzéseink

Hullámkarton a kertben? Mutatjuk, hogyan használd.

A hullámkarton a csomagolás mellett a kertben is számos feladatra felhasználható, ezáltal könnyen hozzáférhető és [...]

Ti kérdeztétek: Áttetsző öntapadóra tudtok egyedi grafikát nyomtatni? Doboz egyedi méretben készíthető?

Ezúttal két olyan kérdés megválaszolásával készültünk, amelyekkel kapcsolatban a legtöbb megkeresés érkezett hozzánk az elmúlt [...]

Bajai rendezvények | 2024

Az idei év is tele lesz különleges eseményekkel, programokkal és fesztiválokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik [...]

Csomagautomata körkép – Melyikkel, miben, mennyiért?

A csomagautomaták fénykorukat élik, sokan előszeretettel használják csomagfeladáshoz, illetve választják ezt az opciót átvételhez a [...]

Kérdésed van az EPR díjjal kapcsolatban? Segítünk!

2023. júliusában váltotta fel a környezetvédelmi termékdíjat az EPR díj, amely minden olyan egyéni vállalkozót, [...]

Jelölés a szállítói csomagoláson? Ezt jelenti!

A szállítói kartondobozokon gyakran találkozhatunk különféle jelekkel, szimbólumokkal, melyeknek fontos jelentésük van a csomagolás, tárolás [...]

Készülj velünk csomagolás terén a Valentin napra!

Már csak néhány hét van hátra a szerelmesek ünnepéig, amit nektek, mint márka és/vagy webáruház [...]

Tippek bekuckózáshoz | film-, sorozat- és könyvajánló

Az év első hónapjaiban sokszor a legkényelmesebb otthon maradni, bebújni egy puha, meleg takaró alá, [...]

Page translation/Oldal fordítása