Egyedi táskák a sokszínűség jegyében: SUZIARTBAG

SuziartBag, táska, csomagolás, kartondoboz

magas minőség, sokféle fazon, vidámság

Folytatjuk megrendelőink bemutatását – ezúttal az egyik visszatérő vásárlónkra esett a választás, akit már január óta tisztelhetünk vásárlói körünkben. Ő nem más, mint Kalmár Zsuzsanna, a SuziartBag alapítója.

Zsuzsanna stylist, ruhaipari szakember és négy gyermek édesanyja. 2010-ben indította el a SuziartBag márkát, amelynek darabjait ő álmodja meg, és többnyire a megvalósítás is az ő érdeme. A táskák eleinte mind vászonból készültek, majd elkezdett kísérletezni más textilekkel is. Az anyagválaszték így kibővült: ma már jó minőségű design vászon, textilbőr és valódi bőr közül válogathatunk.

A folyton megújuló anyagkészlet miatt szinte nincs két egyforma táska, biztos hogy senkivel nem fog szembejönni az utcán a sajátja. A SuziartBag márkát – Zsuzsanna szavait idézve – a sokszínűség, egyediség, vidámság, illetve a magas minőség és a sokféle fazon jellemzi. A “hagyományos” táskák mellett a termékkínálatban találhatunk laptoptáskákat, fotósoknak való táskákat, valamint pelenkázótáskát is, amelyek amellett, hogy szépek és színesek, rendkívül praktikusak is.

SuziartBag, táska, csomagolás, kartondoboz
SuziartBag, táska, csomagolás, kartondoboz
SuziartBag, táska, csomagolás, kartondoboz

Zsuzsa először nagyobb méretű dobozainkat próbálta ki, majd 380x295x60 mm méretű, alacsonyabb TFL kartondobozunk megfelelőnek is bizonyult a táskák csomagolására, szállítására. A szállítói papírdoboz díszítőelemeiként üdvözlőmatricáink szolgálnak, ami több színben is elérhető nálunk.

A különböző táskákat meg tudjátok tekinteni a SuziartBag webáruházban, illetve gyakran találkozhattok velük designvásárokon, azok közül is főleg a WAMP-on, ahol már ötödik éve állítja ki termékeit.

A képek forrása: Kalmár Zsuzsanna | Flickr

Page translation/Oldal fordítása