Milyen térkitöltő anyagot használjak csomagoláshoz? – I. rész

térkitöltő, térkitöltő anyag, térkitöltő chips, csomagolóanyag

Ezeket ajánljuk kozmetikumokhoz és elektronikai termékekhez

A térkitöltés elengedhetetlen, ha épségben szeretnénk eljuttatni termékünket a megrendelőhöz – azonban nem minden termékhez illik minden térkitöltő anyag. Ebben a bejegyzéssorozatunkban különböző iparágakra lebontva olvashatjátok majd csomagolóanyag javaslatainkat.

1.) Szépségápolási termékek, kozmetikumok, parfümök

A szépségápolási termékek szállításánál arra szükséges ügyelnünk, hogy ha több, esetleg törékeny kozmetikum is kerül a csomagba, ne tudjanak ütközni egymással. Célszerű a csomagolóanyagot úgy elhelyezni, hogy a termékek között is legyen, illetve a kartondoboz falától is elválassza a kozmetikumokat. Ennek az iparágnak a légpárnás fólia vagy a térkitöltő chips használatát ajánljuk, valamint exkluzívabbá tehető a csomagolás, ha nyomtatott csomagolópapírba helyezzük a termékeket. Natúr kozmetikumok esetén a fagyapot is tökéletes választás lehet, környezettudatos gondolkodást sugároz.
térkitöltő, térkitöltő anyag, térkitöltő chips, csomagolóanyag
térkitöltő, térkitöltő anyag, csomagolás, csomagolóanyag, kartondoboz

2.) Elektronikai termékek

Nagyobb értékű áru esetén különösen ügyelni kell a gondos, biztonságos csomagolásra. Ha például televíziót szükséges szállítanunk, fontos lehet, hogy a szállítói csomagoláson belül a TV-t védje habfólia vagy légpárnás fólia. Ezenkívül meg kell akadályoznunk, hogy mozogni tudjon a dobozon belül. Erre a célra a térkitöltő hab vagy a hungarocell a legalkalmasabb – amelyek tökéletesen illeszkednek a termék formájához, és pontosan passzolnak a papírdobozba – de a levegővel megtöltendő térkitöltő fólia is megfelelő lehet. Kisebb tárgyak, például telefon esetében az egyedi termékcsomagolást helyezzük el úgy a szállítói kartondobozban, hogy minden irányból körbe tudja ölelni a térkitöltő anyag, ezzel meggátolva a mozgást. Ehhez a terméktípushoz a légpárnás fólia mellett a nátronpapírt is javasoljuk. A bejegyzésben használt képek illusztrációk. Képek forrása: Lush UK, From The Desk of Ruby Wren, Oba’s SandBox

2 thoughts on “Milyen térkitöltő anyagot használjak csomagoláshoz? – I. rész

  1. Pingback: Milyen térkitöltő anyagot használjak ruhák, ékszerek csomagolásához?

  2. Pingback: gay scat dating

Comments are closed.

Page translation/Oldal fordítása