Mikorra készülhet el az egyedi nyomtatott termékem?

Nyomtatott kartondoboz, öntapadó matrica, csomagolópapír

Többféle terméktípusunkból is készültünk olyan variációkkal, amelyeket tudtok személyre szabottan, saját grafikával vagy logóval ellátva rendelni. Egyedi nyomtatott kartondoboz, öntapadó matrica és csomagolópapír rendelésére egyaránt van nálunk lehetőség, amikkel könnyedén tudatosíthatod vásárlóidban a márkádat, valamint különlegessé teheted a kicsomagolás élményét.

Mennyi időt vesz igénybe mire elkészül…

  • … AZ EGYEDI NYOMTATOTT KARTONDOBOZOM? A termékkínálatunkban elérhető papírdobozok bármelyikét tudjuk logózni, egyedi grafikával ellátni, amennyiben a rendelési mennyiség meghaladja a 100 darabot. Az ár az alapján változhat, hogy hány színt kell használnunk a grafikához, illetve hány oldalon szeretnétek megnyomtattatni a dobozt. Az elkészítési idő és a termék leszállítása az aktuális leterheltségtől függően 2-3 hetet vesz igénybe.
  • … A SAJÁT GRAFIKÁVAL/LOGÓVAL NYOMTATOTT MATRICÁM? Meglévő öntapadóink mellett arra is van lehetőség, hogy egyedi grafikával, logóval nyomtattasd meg a matricákat. Jelenleg háromféle méretből és formából tudtok választani. A termék nyomtatása néhány napot igénybe vesz az egyedi gyártás miatt, de a nyomtatandó állomány beérkezése után 2-5 munkanapon belül mindenképp eljuttatjuk hozzátok rendeléseteket.
  • … A NYOMTATOTT CSOMAGOLÓPAPÍROM – EGYEDI MINTÁVAL? Csomagolóanyag webáruházunkban előre megnyomtatott, illetve egyedi mintával nyomtatott csomagolópapírt egyaránt tudtok rendelni. Miután beérkezik hozzánk a vektoros fájl, amit viszont szeretnétek látni a papíron – szőnyegmintában felrendezzük az ívre, majd mielőtt elindítanánk a gyártást, elküldjük nektek megerősítés céljából, hogy mindent rendben találtok-e. A termék elkészítését és gyártását 5-7 munkanapon belül tudjuk biztosítani.
Ha bármi kérdésetek merülne fel, esetleg árajánlatot szeretnél kérni, bátran keress fel bennünket ELÉRHETŐSÉGEINKEN, szeretjük a kihívásokat és szívesen segítünk mindenben.
Page translation/Oldal fordítása