Együtt növekedni – a CSINIANYA és mi

csinianya

Egyedi csomagolások baba-mama termékeknek

Mint tudjátok, bejegyzéseink sorában igyekszünk néhány üzleti partnerünket is bemutatni, nem feltétel nyomdai, csomagolóanyag igény oldalról megközelítve. 😉 A kismamáknak, fiatal anyukáknak valószínűleg ismerősen hangzik az a név, hogy Csinianya. Vagyunk olyan szerencsések, hogy elmondhatjuk, több éves partnerségi viszony áll mögöttünk, és bízunk benne, hogy ez a jövőben minimum megduplázódik majd.

Kezdetben még csak egy-egy szórólap elkészítéséről volt szó, majd sorra érkeztek a rendelések kuponra, kínáló kartondobozra, idén pedig az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy az előzőleg külföldön kivitelezett egyedi termékcsomagolások új köntösét már mi gyárthattuk ki. A BeautyMommy termékcsalád dobozai egységes, kifinomultabb grafikát kaptak.

Az évek során a Csinianya márka egyre népszerűbbé vált. A kismamáknak pocaktartó övet és speciális párnát kínálnak, melyek azt a célt szolgálják, hogy megkönnyítsék a babavárás néha nem túl könnyű hónapjait. A szülés utáni időszakra pedig többféle haspánt közül válogathatnak az édesanyák, ami a fő hasi izmok regenerálódását hivatott segíteni.

A termékek megrendelhetőek a webáruházukban, illetve ma már számos nagy babaáruház és kisebb babaüzletek is a vevőkörükbe tartoznak, így akár a boltok polcain, de több internetes platformon is összetalálkozhattok vele. Tudjuk, hogy partnerünk mennyi energiát fektet bele a vállalkozásába, így különösen örülünk a sikereinek.

ELÉRHETŐSÉGEK
Webáruház: www.csinianya.hu
Facebook: www.facebook.com/Csinianya
Instagram: www.instagram.com/csinianya.hu

 

Akár egyedi termékcsomagolással, akár szállítói csomagolással kapcsolatban merül fel kérdésetek, keressetek bennünket bátran ELÉRHETŐSÉGEINKEN, örömmel segítünk mindenkinek.

Page translation/Oldal fordítása