Mi így készülünk az ünnepekre

kommunikációs címke, üdvözlő matrica, nyomtatott kartondoboz, millerpack csomagolóanyag blog, ajándékdoboz

A karácsony a legtöbb ember számára kedves ünnep, ez alól mi sem vagyunk kivételek. Vajon létezik olyan ember, akit ne varázsolnának el a meleg fények, a finom sütemény- és fenyőfaillat…? Lázasan készülünk az ünnepekre már ősz eleje óta, tudd meg, hogyan!

1. Úgy tervezzük, minden ünnepre készülünk szezonális termékekkel. A vészesen közelgő karácsonyra való tekintettel már meg is jelent limitált kollekciónk, amiben szív és ajándékdoboz mintával nyomtatott kartondobozok és különböző színekben elérhető üdvözlő matricák kaptak helyet.

2. Megrendelőinket már hónapokkal előre értesítettük az ünnepek közötti leállásról, hogy ne érje váratlanul őket, és időben meg tudják rendelni, amire esetleg szükségük lesz. Te se feledkezz meg róluk, mindenképp küldj nekik levelet, hogy tudjanak előre tervezni.

3. Állandó megrendelőinket minden évben meglepjük valamivel. Az elmúlt években a házi készítésű lekvárnak és a békéscsabai kolbásznak elsöprő sikere volt. Nem szükséges vagyont költeni ajándékokra, biztos lehetsz benne, hogy néhány finomságnak, apróságnak is örülnek majd vásárlóid, hiszen érzik, hogy törődsz velük. Bár szentül hisszük, hogy a törődésnek elsősorban nem az év végi ajándékozásban kell megmutatkoznia.

4. Természetesen mi is emberből vagyunk, így a szeretteinknek való kedveskedéseken is gondolkodunk. Talán ez okozza a legnagyobb fejtörést.

Te mivel rukkolsz elő idén a karácsonyi szezonban? Szoktál kedveskedni valamivel a vásárlóid számára?

Page translation/Oldal fordítása