Osszuk meg az információt, beszélgessünk, segítsük egymás munkáját!

Íme egy mindennapi pillanat, tőlünk - nektek

Pár hetes egyeztetés után – javaslatainkkal felvértezve – csomagolás rendelés érkezett webáruházunkon keresztül Farkas Péter könyvszobrásztól.

Termékeit, könyvekből készült szobrait becsomagolni, szállításra alkalmassá tenni nem egyszerű feladat úgy, hogy a 3 dimenziós, bármely felületen, bármely méretben, és mélységben kiálló formák sértetlenül célba érjenek megrendelőihez. Biztosak vagyunk benne, hogy első körös javaslatunkat még tovább kell majd formálnunk, hiszen a termékvédelem mellett kiemelkedően fontos Péter számára a költséghatékonyság is.

Mi szállítottuk le részére a megrendelt kartondoboz mintákat és a térkitöltő nátronpapírt, így volt alkalmunk néhány szót váltani személyesen is.

Találkozásunkra rá néhány nappal érkezett egy levél, melynek tartalmából egy kiváló ötlettel gazdagodtunk. Az ötlet egyediségét tekintve, engedelmetekkel veletek is megosztanánk, talán lesz olyan iparág, termék, melynek szállítói csomagolásánál hasonló csel alkalmazása vezet a megoldáshoz.

Egy kerékpárokat gyártó cég rendszeresen azzal a problémával küzdött, hogy hosszabb utakon a kerékpárok csomagolása, sok esetben pedig a termék is megsérült, legrosszabb esetben akár használhatatlanná is vált mire megérkezett vásárlóikhoz.

MIT TALÁLTAK KI?
Egy televízió képét jeleníttették meg dobozukon. A doboz méretét is hozzáigazították egy nagy képernyős tv méretéhez – persze a kerékpárokhoz is optimalizálták. Ezzel gyakorlatilag megoldották a problémát, hiszen a szállítmányozó cégeknél dolgozók számára – látva a televíziót a dobozon -, ösztönösen az óvatos és odafigyelő kezelési mód jelent meg.

Ötletelnétek saját csomagolás terén? Állunk rendelkezésetekre ELÉRHETŐSÉGEINKEN. Örömmel fogadjuk a megrendelőktől, leendő millerpack.hu felhasználóktól a hasonló újdonságokat, melyekkel segíthetjük mások munkáját is.

Köszönjük szépen a linket Farkas Péter könyvszobrásznak.

Forrás: Independent

Page translation/Oldal fordítása