Otthon a fonalakban – FonalLak

fonallak

A megrendelőinket bemutató sorozat újabb állomásához értünk – ismerjétek meg velünk a Fonallak-ot, akikkel a közös munkánk még 2017-ben kezdődött és azóta is töretlenül tart.

Fonallak
Fonallak
Fonallak

A Fonallak nem csak azoknak lehet hasznos, akik már otthon vannak a horgolás és kötés világában, hanem azoknak is, akiket eddig érdekelt, de esetleg még nem mertek belekezdeni. A csapat ugyanis a YouTube csatornáján folyamatosan elérhetővé tesz újabb és újabb izgalmas “hogyan csináld” videókat, valamint a webáruházban ingyenes mintaleírásokat is találhattok.

A Fonallak.hu ötletgazdája arra törekszik, hogy Magyarországon egyedi módon felkutassa és elérhetővé tegye azokat az alapanyagokat, amelyekből akár egyedi lakberendezési termékeket, táskákat, kiegészítőket lehet készíteni. Több éves tapasztalat és tesztelés után így maradtak a fő beszállítók a WelcomeYarn és a Bobbiny, akiknek a termékeit hazánkban csak a Fonallakban vásárolhatjátok meg, illetve a forgalmazott márkákon kívül már saját márkás termékeik is vannak.

A különböző fonalakon kívül az alkotáshoz szükséges eszközöket is beszerezhetitek egy helyen. Válogathattok a különböző horgolótűk, táska kellékek, cipőtalpak, ékszeralapok közül, de többféle könyvet is megtaláltok a kínálatban, amelyekből még több ötletet meríthettek.

Az általánosabb termékek – kartondobozok, csomagolópapírok – után volt szerencsénk több egyedi csomagolóanyagban is a segítségükre lenni, úgymint:

megtervezésében, megvalósításában egyaránt.

FonalLak a FB-on: https://www.facebook.com/Fonallak/
FonalLak az Instán: https://www.instagram.com/fonallak/

További bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása