Termékkínálat bővítés: doboz, csomagolópapír, ragasztószalag

Az ünnepek előtti hajrában sajnos nem volt alkalmunk beszámolni az újdonságokról részleteiben, így most pótolnánk be az elmaradásunkat. Kezdenénk azzal, hogy bemutatjuk 3 “viszonylag” új termékünket 3 különböző termékkategóriából: KARTONDOBOZ, CSOMAGOLÓPAPÍR és RAGASZTÓSZALAG.

Kartondoboz hullámkartonból 350x350x150 mm méretben

Hiánypótlóként vezettük be ezt a dobozméretet a kínálatunkba, ugyanis sokan kerestetek hasonló méretű, négyzet alapú kartondobozt. Ezeket az érdeklődéseket összevetve született meg a 35×35 cm-es alap, ami a legtöbb méretigényt lefedi, így például tökéletesen alkalmas egyedi díszek, kézműves termékek, koszorúk csomagolására, futárszolgálattal történő szállítására is.

TERMÉKOLDAL: Kartondoboz hullámkartonból 350x350x150 mm méretben | 50 db

THANK YOU csomagolópapír | BARNA nyomtatva

Ez a grafika már ismerős lehet nektek, ugyanis fehér alapon ezüst festékkel egy ideje raktárkészleten tartjuk, most már azonban – tekintve, hogy sokan szeretitek a barna csomagolópapírjainkat -, elérhető barna alapon fekete grafikával is.

TERMÉKOLDAL: THANK YOU csomagolópapír | BARNA nyomtatva

Papír ragasztószalag | ajándékdoboz – fűzött szív – christmas – TÖRTFEHÉR

Korábban enyvezett papír ragasztószalag formájában már elérhetőek voltak nálunk ezek a grafikák, de úgy tapasztaltuk, hogy annak a terméktípusnak a kicsit nehézkesebb használata nem feltétlen nyerte el a tetszéseteket, így azt szép lassan kivezettük, és elkészítettük ezeket a nyomtatott ragasztószalagokat öntapadó, papír alapú kivitelben. A szalag alapszíne törtfehér, amelyen feketével szerepel a jól bevált ajándékdoboz, fűzött szív vagy Merry Christmas mintánk.

TERMÉKOLDAL: Papír ragasztószalag | ajándékdoboz – fűzött szív – christmas – TÖRTFEHÉR

Ahogy láthatjátok, igyekszünk továbbra is környezetbarát megoldásokat kínálni, a fentiek tekintetében a 100%-ban újrahasznosított anyagból készült hullámkarton doboz, a csomagolópapír és a papír alapú ragasztószalag formájában. Ezekben a kategóriákban az idei évben további újítások várhatóak, így érdemes figyelemmel követnek majd akár a blogot, akár a legújabb termékeinket.

További bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása