Termékkínálat bővítés: doboz, csomagolópapír, ragasztószalag

Az ünnepek előtti hajrában sajnos nem volt alkalmunk beszámolni az újdonságokról részleteiben, így most pótolnánk be az elmaradásunkat. Kezdenénk azzal, hogy bemutatjuk 3 “viszonylag” új termékünket 3 különböző termékkategóriából: KARTONDOBOZ, CSOMAGOLÓPAPÍR és RAGASZTÓSZALAG.

Kartondoboz hullámkartonból 350x350x150 mm méretben

Hiánypótlóként vezettük be ezt a dobozméretet a kínálatunkba, ugyanis sokan kerestetek hasonló méretű, négyzet alapú kartondobozt. Ezeket az érdeklődéseket összevetve született meg a 35×35 cm-es alap, ami a legtöbb méretigényt lefedi, így például tökéletesen alkalmas egyedi díszek, kézműves termékek, koszorúk csomagolására, futárszolgálattal történő szállítására is.

TERMÉKOLDAL: Kartondoboz hullámkartonból 350x350x150 mm méretben | 50 db

THANK YOU csomagolópapír | BARNA nyomtatva

Ez a grafika már ismerős lehet nektek, ugyanis fehér alapon ezüst festékkel egy ideje raktárkészleten tartjuk, most már azonban – tekintve, hogy sokan szeretitek a barna csomagolópapírjainkat -, elérhető barna alapon fekete grafikával is.

TERMÉKOLDAL: THANK YOU csomagolópapír | BARNA nyomtatva

Papír ragasztószalag | ajándékdoboz – fűzött szív – christmas – TÖRTFEHÉR

Korábban enyvezett papír ragasztószalag formájában már elérhetőek voltak nálunk ezek a grafikák, de úgy tapasztaltuk, hogy annak a terméktípusnak a kicsit nehézkesebb használata nem feltétlen nyerte el a tetszéseteket, így azt szép lassan kivezettük, és elkészítettük ezeket a nyomtatott ragasztószalagokat öntapadó, papír alapú kivitelben. A szalag alapszíne törtfehér, amelyen feketével szerepel a jól bevált ajándékdoboz, fűzött szív vagy Merry Christmas mintánk.

TERMÉKOLDAL: Papír ragasztószalag | ajándékdoboz – fűzött szív – christmas – TÖRTFEHÉR

Ahogy láthatjátok, igyekszünk továbbra is környezetbarát megoldásokat kínálni, a fentiek tekintetében a 100%-ban újrahasznosított anyagból készült hullámkarton doboz, a csomagolópapír és a papír alapú ragasztószalag formájában. Ezekben a kategóriákban az idei évben további újítások várhatóak, így érdemes figyelemmel követnek majd akár a blogot, akár a legújabb termékeinket.

További bejegyzéseink

Kérdésed van az EPR díjjal kapcsolatban? Segítünk!

2023. júliusában váltotta fel a környezetvédelmi termékdíjat az EPR díj, amely minden olyan egyéni vállalkozót, [...]

Bajai rendezvények | 2024

Az idei év is tele lesz különleges eseményekkel, programokkal és fesztiválokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik [...]

Jelölés a szállítói csomagoláson? Ezt jelenti!

A szállítói kartondobozokon gyakran találkozhatunk különféle jelekkel, szimbólumokkal, melyeknek fontos jelentésük van a csomagolás, tárolás [...]

Készülj velünk csomagolás terén a Valentin napra!

Már csak néhány hét van hátra a szerelmesek ünnepéig, amit nektek, mint márka és/vagy webáruház [...]

Tippek bekuckózáshoz | film-, sorozat- és könyvajánló

Az év első hónapjaiban sokszor a legkényelmesebb otthon maradni, bebújni egy puha, meleg takaró alá, [...]

Az idei évben ezt használd megjelenéseidben: PEACH FUZZ – a 2024-es év színe

A tavalyinál jelentősen visszafogottabb, könnyebben beilleszthető arculati színek kiegészítéseként. Ismerjétek meg az idei év színét. [...]

Vásárolnék nálatok … Nyitva vagytok? – áttörés a személyes megkeresésekben

A tavalyi év igazi áttörést hozott az online leadott megrendelések személyes átvételében a millerpack.hu-n, és [...]

Page translation/Oldal fordítása