TORZONBORZ – Mesés illusztrációk az otthonodba

TORZONBORZ - Mesés illusztrációk az otthonodba

“Magyar designer termékek vadóc gyerekeknek & vagány felnőtteknek” – dióhéjban ez lenne a Torzonborz. Bővebben pedig gyönyörű illusztrációk különböző termékeken, amelyek között kicsik és nagyok egyaránt találhatnak nekik tetszőt.

Ma egy igazi különlegességet szeretnénk bemutatni nektek az egyik régi megrendelőnk, Szert-Szabó Dorottya és az általa megálmodott Torzonborz személyében. Dorottya, aki ezeket a csodás illusztrációkat készíti, animációs tervezőművészként végzett, és az volt a célja, hogy egyedi, vagány, hordható termékek szülessenek a műveiből. Elmondhatjuk, hogy ez abszolút sikerült, mi mindegyiket imádjuk, ahogy az egyedi csomagolópapír és öntapadó matrica megrendeléseinél is alig várjuk, éppen milyen új, ötletes grafikát nyomtathatunk neki.

A webshop felépítése mellett sem tudunk szó nélkül elmenni, ami szintén rendhagyó az illusztrációval a háttérben, az animált termékkategóriákkal, na és persze a névadó Torzonborz sünivel, aki integetve üdvözli a látogatókat.

Fontos megemlítenünk, hogy a Torzonborz termékek környezetbarát módon, teljesen műanyagmentesen kerülnek postázásra. Dorottya a csomagoláshoz nagy részben -vagy teljes mértékben újrahasznosított anyagból készült kartondobozainkat használja, amit papír ragasztószalaggal zár le. A kicsomagolás élményét még különlegesebbé teszi a korábban már említett nyomtatott csomagolópapír, az általa rajzolt köszönő felirat, valamint a csomagban megbújó ajándék matrica.

Torzonborz webshop | Torzonborz Instagram

Végezetül pedig ajánljuk figyelmetekbe a nem rég megjelent Zümmögés erdőn-mezőn – Bolyhos és Szofi kalandjai című mesekönyvet, amit Várszegi Adél írt és Szert-Szabó Dorottya művészi illusztrációi díszítik.


A blogunkban több megrendelőnket is bemutattuk már a MINDENNAPI PILLANATOK kategóriánkon belül, olvasgassatok róluk, ismerkedjetek meg velük – bátran ajánljuk őket.

További bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása