TORZONBORZ – Mesés illusztrációk az otthonodba

TORZONBORZ - Mesés illusztrációk az otthonodba

“Magyar designer termékek vadóc gyerekeknek & vagány felnőtteknek” – dióhéjban ez lenne a Torzonborz. Bővebben pedig gyönyörű illusztrációk különböző termékeken, amelyek között kicsik és nagyok egyaránt találhatnak nekik tetszőt.

Ma egy igazi különlegességet szeretnénk bemutatni nektek az egyik régi megrendelőnk, Szert-Szabó Dorottya és az általa megálmodott Torzonborz személyében. Dorottya, aki ezeket a csodás illusztrációkat készíti, animációs tervezőművészként végzett, és az volt a célja, hogy egyedi, vagány, hordható termékek szülessenek a műveiből. Elmondhatjuk, hogy ez abszolút sikerült, mi mindegyiket imádjuk, ahogy az egyedi csomagolópapír és öntapadó matrica megrendeléseinél is alig várjuk, éppen milyen új, ötletes grafikát nyomtathatunk neki.

A webshop felépítése mellett sem tudunk szó nélkül elmenni, ami szintén rendhagyó az illusztrációval a háttérben, az animált termékkategóriákkal, na és persze a névadó Torzonborz sünivel, aki integetve üdvözli a látogatókat.

Fontos megemlítenünk, hogy a Torzonborz termékek környezetbarát módon, teljesen műanyagmentesen kerülnek postázásra. Dorottya a csomagoláshoz nagy részben -vagy teljes mértékben újrahasznosított anyagból készült kartondobozainkat használja, amit papír ragasztószalaggal zár le. A kicsomagolás élményét még különlegesebbé teszi a korábban már említett nyomtatott csomagolópapír, az általa rajzolt köszönő felirat, valamint a csomagban megbújó ajándék matrica.

Torzonborz webshop | Torzonborz Instagram

Végezetül pedig ajánljuk figyelmetekbe a nem rég megjelent Zümmögés erdőn-mezőn – Bolyhos és Szofi kalandjai című mesekönyvet, amit Várszegi Adél írt és Szert-Szabó Dorottya művészi illusztrációi díszítik.


A blogunkban több megrendelőnket is bemutattuk már a MINDENNAPI PILLANATOK kategóriánkon belül, olvasgassatok róluk, ismerkedjetek meg velük – bátran ajánljuk őket.

További bejegyzéseink

Kérdésed van az EPR díjjal kapcsolatban? Segítünk!

2023. júliusában váltotta fel a környezetvédelmi termékdíjat az EPR díj, amely minden olyan egyéni vállalkozót, [...]

Bajai rendezvények | 2024

Az idei év is tele lesz különleges eseményekkel, programokkal és fesztiválokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik [...]

Jelölés a szállítói csomagoláson? Ezt jelenti!

A szállítói kartondobozokon gyakran találkozhatunk különféle jelekkel, szimbólumokkal, melyeknek fontos jelentésük van a csomagolás, tárolás [...]

Készülj velünk csomagolás terén a Valentin napra!

Már csak néhány hét van hátra a szerelmesek ünnepéig, amit nektek, mint márka és/vagy webáruház [...]

Tippek bekuckózáshoz | film-, sorozat- és könyvajánló

Az év első hónapjaiban sokszor a legkényelmesebb otthon maradni, bebújni egy puha, meleg takaró alá, [...]

Az idei évben ezt használd megjelenéseidben: PEACH FUZZ – a 2024-es év színe

A tavalyinál jelentősen visszafogottabb, könnyebben beilleszthető arculati színek kiegészítéseként. Ismerjétek meg az idei év színét. [...]

Vásárolnék nálatok … Nyitva vagytok? – áttörés a személyes megkeresésekben

A tavalyi év igazi áttörést hozott az online leadott megrendelések személyes átvételében a millerpack.hu-n, és [...]

Page translation/Oldal fordítása