Köszönet-nyilvánítás a vásárlók felé. De milyen módon?

Az internetes vásárlásnál, amikor nem jön létre személyes kapcsolat vevő és eladó között, amikor nem tudunk arcot rendelni a másik oldalra, nem tudjuk, ki vesz, és ki ad el, akkor sem szabad megfeledkezni az egyik legalapvetőbb kommunikációról: A KÖSZÖNET-NYILVÁNÍTÁSRÓL.

Ha webáruházat üzemeltettek, nagyon sok múlik azon, hogy a vásárlók milyen érzésekkel “távoznak” tőletek, ezért is fontos egyrészt, hogy odafigyeljetek a gondos csomagolásra – ugyanis ezen nagyon sok állhat vagy bukhat -, valamint hogy a megrendelőitek érezzék, hogy megbecsülitek őket. Akár egy apró kedves gesztussal is, amivel valamilyen formában megköszönitek a vásárlást és a bizalmat, nagyon pozitív vásárlói élményt érhettek el.

Mielőtt kitalálnátok, hogy milyen módon szeretnétek köszönetet mondani, először is érdemes átgondolni, kiket szeretnétek belevenni ebbe a körbe. Minden vásárlót, a visszatérő megrendelőket, vagy azokat akik nagyobb értékben rendelnek tőletek? Mi személy szerint azoknak szoktunk ajándékkal kedveskedni, akik 12 ezer forint feletti kosárértékben rendelnek, közülük is aki első megrendelő, az egy Millerpack logóval ellátott vágókést kap, a visszatérő vásárlók pedig valamilyen csokit – ennek általában nagy sikere van.

Milyen módon mondjatok köszönetet?

  • KÖSZÖNŐKÁRTYA | Talán ez a legnépszerűbb és a legköltséghatékonyabb megoldás. Ha van rá mód, törekedjetek arra, hogy a kártya névre szóló legyen, ezzel is személyesebbé tehetitek az élményt.
  • AJÁNDÉK | Ugye ez az a módszer, amit mi is alkalmazni szoktunk. Az ajándéknak nem kell nagy valaminek lennie, lehet akár matrica, édesség, stb. aminek úgy érzitek, hogy a célközönségetek örülne.
  • TERMÉKMINTA | Ha például kozmetikumokkal foglalkoztok, ez nagyon jó ötlet lehet, hiszen a vásárló így kipróbálhatja egy-egy másfajta terméketeket is, amit aztán később lehet hogy szintén használni fog.
  • KUPON | Ki ne örülne egy kedvezményes kuponkódnak, amit felhasználhat a következő vásárlás során?

MEGJEGYZÉS: a webáruházunkban elérhető kétféle méretű kupont köszönőkártyaként is el tudjuk készíteni tetszőleges grafikával, mindkét oldalán nyomtatva. Az áraink magukban foglalják a grafika elkészítését. További információt ITT olvashattok róluk.

Több kapcsolódó, érdekes bejegyzésünk is van ebben a témában:

További bejegyzéseink

3 thoughts on “Köszönet-nyilvánítás a vásárlók felé. De milyen módon?

  1. Pingback: gay dating vancouver bc

  2. Pingback: gay chat

  3. Pingback: i wanna fuck gay chat

Comments are closed.

Page translation/Oldal fordítása