TI KÉRDEZTÉTEK: bor csomagolás, újrahasznosított csomagolópapír, színes ragasztószalag

TI KÉRDEZTÉTEK: bor csomagolás, újrahasznosított csomagolópapír, színes ragasztószalag

Gyakori kérdések rovatunkban általában az éppen aktuális kérdéseitekből, érdeklődéseitekből szoktunk szemezgetni. Most sem tettünk másképp, az utóbbi időben gyakran érdeklődtetek a lenti témákkal kapcsolatban. Korábbi KÉRDEZZ-FELELEK bejegyzéseinket ITT OLVASHATJÁTOK.


Bort csomagolnánk, melyik dobozotok alkalmas erre?

A törékeny termékek, főként az italok szállítása nagyon gondos csomagolást igényel akár speciális betétlappal, erősebb falvastagságú hullámkarton dobozban.

Mi ilyen egyedi igényt támasztó csomagolást raktárkészleten nem tartunk, így teljesen nyugodt szívvel egyik dobozunkat sem javasolnánk erre a célra. Szerencsére azonban van nálunk bátrabb cég is, egy borászat, aki raklapszámra rendeli az 500×350×100 mm-es kartondobozunkat, mely méretben ideális megoldás számukra.

Kartondoboz 500x350x100 mm méretben | 20 db-os csomagajánlat

Mindenképp azt javasoljuk, hogy bármilyen csomagolást is választotok, előtte teszteljétek és használjatok bőven térkitöltő anyagot, lehetőleg légpárnás fóliát több rétegben, hogy elkerüljétek a termékek sérülését a szállítás során.


Nyomtatott csomagolópapírt szeretnék 100%-ban újrahasznosított papírból. Ilyet is tudtok csinálni?

A 100%-ban újrahasznosított papír olyan mértékben porózus, hogy a nyomtatás során nem feltétlen tenne jót a precíziós nyomdagépeknek, így ilyen anyaggal nem szoktunk dolgozni, azonban nagy részben újrahasznosított papírból tudtok rendelni tőlünk csomagolópapírt. Ez a fajta papír egyrészt barna színű, másrészt – éppen avégett, hogy részben újrahasznosított – nem olyan vékony, mint az általunk kínált 40 grammos egyedi grafikával nyomtatható csomagolópapír, 70-80 gramm/nm, tehát nagyságrendileg dupla olyan vastag. Árban is lényeges különbség van a kettő között – ha érdekelhet benneteket ez a megoldás, kérjetek tőlünk árajánlatot rá.

Illetve ha megfelel a nyomatlan megoldás is, így igen költséghatékony kiszerelésben elérhető 100%-ban újrahasznosított csomagolópapírunk készletről, melyet akár egy matricával leragasztva bármikor egyedivé tudtok varázsolni.


Egyedi ragasztószalagot szeretnénk rendelni. A szalag bármilyen színű lehet?

Itt elsősorban a szalag alapszínére gondoltok kérdéseiteknél. Lehet a szalag alapja akár fekete, akár piros, és így tovább, azonban a gyártási technológia végett színt csak úgy tudunk nyomtatni, ha a szalagon alul és felül van némi kihagyás, tehát pl. a fekete “háttérnél” 2-2 mm-en fehér lenne a szalag, valamint ahogy ismétlődik a nyomathossz a szalagon, bizonyos távolságonként egy kb. 1 mm-es fehér vékony csík is feltűnne.

Természetesen van lehetőség anyagában fekete szalagra is nyomtatni, viszont ebben az esetben a fehér – vagy akármilyen szín – nem tudna szép fedő lenni, illetve az egységár is magasabb lenne, mint amit az egyedi grafikával nyomtatható papír ragasztószalag vagy műanyag ragasztószalag termékoldalain láthattok.

…és ha már itt tartunk, akkor most is, mint minden más fórumon, tisztelettel javasoljuk Nektek környezetbarát, egyedileg nyomtatható papír alapú ragasztószalag megoldásunkat, melyet webáruházunkon keresztül meg tudtok rendelni. A rendelés visszaigazolása automatikus, arra a visszaigazolásra kérünk szépen tőletek válaszként vektoros grafikát, logót.

Várjuk további kérdéseiteket, keressetek bennünket ELÉRHETŐSÉGEINKEN, vagy üzenjetek FACEBOOK vagy INSTAGRAM oldalunkon.

További bejegyzéseink

Kérdésed van az EPR díjjal kapcsolatban? Segítünk!

2023. júliusában váltotta fel a környezetvédelmi termékdíjat az EPR díj, amely minden olyan egyéni vállalkozót, [...]

Bajai rendezvények | 2024

Az idei év is tele lesz különleges eseményekkel, programokkal és fesztiválokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik [...]

Jelölés a szállítói csomagoláson? Ezt jelenti!

A szállítói kartondobozokon gyakran találkozhatunk különféle jelekkel, szimbólumokkal, melyeknek fontos jelentésük van a csomagolás, tárolás [...]

Készülj velünk csomagolás terén a Valentin napra!

Már csak néhány hét van hátra a szerelmesek ünnepéig, amit nektek, mint márka és/vagy webáruház [...]

Tippek bekuckózáshoz | film-, sorozat- és könyvajánló

Az év első hónapjaiban sokszor a legkényelmesebb otthon maradni, bebújni egy puha, meleg takaró alá, [...]

Az idei évben ezt használd megjelenéseidben: PEACH FUZZ – a 2024-es év színe

A tavalyinál jelentősen visszafogottabb, könnyebben beilleszthető arculati színek kiegészítéseként. Ismerjétek meg az idei év színét. [...]

Vásárolnék nálatok … Nyitva vagytok? – áttörés a személyes megkeresésekben

A tavalyi év igazi áttörést hozott az online leadott megrendelések személyes átvételében a millerpack.hu-n, és [...]

Page translation/Oldal fordítása