Vásárolnék nálatok … Nyitva vagytok? – áttörés a személyes megkeresésekben

millerpack, csomagolóanyag webáruház, csomagolás, doboz gyártás

A tavalyi év igazi áttörést hozott az online leadott megrendelések személyes átvételében a millerpack.hu-n, és ezzel párhuzamosan napról-napra egyre többen jelentetek meg nálunk személyesen, hogy vásárolni szeretnétek nálunk.

Az alábbiakban megfogalmazott néhány gondolat célja, hogy a jövőbeli személyes látogatások, megrendelés átvételek hatékonyan valósulhassanak meg a Ti megelégedettségetekre, a zökkenőmentes kiszolgálás érdekében.

A klasszikus személyes vásárlásra bemész a boltba, leveszed a polcról a dobozt, matricát, … majd fizetsz a pénztárnálnálunk nincs lehetőség. A millerpack.hu egy online webáruház, termékeinket kizárólag a webáruházon keresztül leadott rendelések érvényesítése után tudjuk kiadni, még akkor is, ha személyesen érkezel hozzánk.

Természetesen arra van lehetőség, hogy az általad kinézett csomagolóanyagot nálunk, a helyszínen leteszteld, akár a becsomagolandó terméket is hozhatod magaddal, így nekünk könnyebb az ajánlás, te pedig magabiztosabban tudsz választani. A helyszíni megbeszélési igényedet, személyes látogatásodat kérjük, hogy előre egyeztesd velünk akár telefonon, akár e-mailben, és mi igyekszünk rugalmasan kezelni érkezésed. Azért fontos előre tudnunk, hogy jössz, mert kollégáink ideje a napi rendelésteljesítési rutinhoz van igazítva, ha abból kiszakadunk, azt jobb, ha előre kontrolláltan tesszük meg.

Akkor, ha miközben ott vagy nálunk az előre egyeztetett időpontban, és meg is találod azt a csomagolóanyagot, amire szükséged van, természetesen le tudod adni rendelésed telefonon keresztül. A rendelés leadásakor tudsz kártyával fizetni, illetve van lehetőség kártyával történő, és készpénzes fizetésre egyaránt a termékek átvételekor a helyszínen is, rendelkezésünkre áll egy kártyaleolvasó berendezés.

A csomagolóanyag tesztelésére, a megrendelés leadására szuper kis elkülönített tárgyalóban van lehetőséged, ahol még azokat az egyedi csomagolóanyagokat is megtekintheted, kézbe foghatod, melyek külön vevői megrendelésekre készültek. Ha pedig már otthon ki tudtad választani webáruházunk oldalán keresztül a számodra leginkább megfelelő csomagolóanyagot, és közel laksz hozzánk, úgy a vásárolt termék személyes átvételére természetesen van lehetőség.

Nem zárkózunk el attól, hogy egyszer konkrét boltot is üzemeltessünk majd. Mivel azonban elsősorban az ország legkülönbözőbb részein található városokból, településekről rendeltek az esetek 95%-ában, így a helyi boltnak nálunk egyelőre nem látjuk létjogosultságát.

Várjuk hívásod, várjuk érkezésed.

Bajai rendezvények | 2024

Az idei év is tele lesz különleges eseményekkel, programokkal és fesztiválokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik [...]

Jelölés a szállítói csomagoláson? Ezt jelenti!

A szállítói kartondobozokon gyakran találkozhatunk különféle jelekkel, szimbólumokkal, melyeknek fontos jelentésük van a csomagolás, tárolás [...]

Készülj velünk csomagolás terén a Valentin napra!

Már csak néhány hét van hátra a szerelmesek ünnepéig, amit nektek, mint márka és/vagy webáruház [...]

Tippek bekuckózáshoz | film-, sorozat- és könyvajánló

Az év első hónapjaiban sokszor a legkényelmesebb otthon maradni, bebújni egy puha, meleg takaró alá, [...]

Az idei évben ezt használd megjelenéseidben: PEACH FUZZ – a 2024-es év színe

A tavalyinál jelentősen visszafogottabb, könnyebben beilleszthető arculati színek kiegészítéseként. Ismerjétek meg az idei év színét. [...]

Vásárolnék nálatok … Nyitva vagytok? – áttörés a személyes megkeresésekben

A tavalyi év igazi áttörést hozott az online leadott megrendelések személyes átvételében a millerpack.hu-n, és [...]

Page translation/Oldal fordítása
×
slot gacor