Mi kerüljön a csomagba?

csomagolás, csomagküldés, nátronpapír, doboz, kupon, öntapadó matrica, millerpack csomagolóanyag webáruház

Csomagolj úgy, mint egy profi

Még nincs igazán tapasztalatod a csomagküldés terén? Akkor mindenképp olvass tovább, mert hasznos tippeket gyűjtöttünk össze neked, hogy mi legyen mindenképp a csomag tartalma.

A legfontosabb, hogy a terméked sértetlenül érjen oda a vásárlódhoz, ezért a legelső szempont a dobozválasztás. Ne legyen kicsi, de túlságosan nagy se, és ha a küldeményed nem tölti ki teljesen a teret, mindenképp keress valamit – szerintünk a legjobb választás a nátronpapír, mert jól kitámasztja a terméket, nincs szükség külön gépre a használatához, anyagi szempontból is ez éri meg a legjobban, és nem mellesleg környezetbarát -, amivel kitömheted, hogy a szállítás során ne mozogjon. Nehéz csomag esetén a doboz sarkait is érdemes megerősíteni. Mindig figyelj oda, hogy a súly egyenletesen oszoljon el.
Törékeny, folyékony termékek vagy élelmiszer csomagolására természetesen egyedi előírások vonatkoznak. Ezzel kapcsolatban további tippekért, ötletekért bátran keressetek bennünket!

Ha a vásárlód valami kedvességet talál a csomagban, mikor kibontja, úgy érzi majd, mintha ajándékot kapott volna. Ez lehet egy köszönő üzenet, termékminta vagy egy kupon, amit a következő vásárlásnál használhat fel.

Ha elkészült a csomag, már csak a címzés maradt hátra. Fontos, hogy ne csak a címzett, de a te adataid is szerepeljenek a dobozon, jól látható helyen. Illetve ha szeretnéd, hogy óvatosan kezelje a futárcég, mindenképp tüntesd fel rajta, könnyen be lehet már szerezni ilyen matricákat.

Page translation/Oldal fordítása