Akciós dátumok az év második felében – Ezeket jegyezd fel a naptáradba!

akciós dátumok, online shopping, online vásárlás, webáruház, webshop
A tavalyi évhez hasonlóan, idén is összegyűjtöttük nektek így augusztus végén, milyen fontos dátumok, időszakok lesznek az év további részében, mikor érdemes különböző akciókat meghirdetni. Sok rendeléstől eshettek el, ha nem készültök fel például a Black Friday-re vagy a karácsonyi időszakra.

A legjelentősebb akciós dátumok augusztustól decemberig

Vissza az iskolába augusztus közepe – szeptember eleje

Ha a webáruházatok ruhákkal, cipőkkel, írószerekkel, könyvekkel, esetleg elektronikai készülékekkel (főként laptop és mobiltelefon) foglalkozik, nem érdemes kihagyni ezt az időszakot az árcsökkentés terén. Egyre többen szerzik be a tanuláshoz, iskolakezdéshez való kellékeket az interneten keresztül – június-júliustól kezdve egészen az utolsó pillanatig – és az árösszehasonlító oldalaknak köszönhetően könnyű megtalálni a legkedvezőbb ajánlatokat.

Internetes Vásárlás Napja 2018. november 2.

2011 óta minden évben megrendezésre kerül az Internetes Vásárlás Napja, ami egy remek karácsonyi szezonnyitó e-kereskedelmi kampány. A szervezők az idei évben új finanszírozási stratégia kialakításán fáradoznak, hogy megfelelően továbbfejlődhessen majd a projekt.

Black Friday 2018. november 23.

Az egyik legfontosabb és leghíresebb akciós dátum az évben. Sok vállakozás már a hivatalos időpont előtt elkezdi meghirdetni kedvezményeit, amelyek a 10-20%-tól kezdve akár a 90%-ot is elérhetik. A vásárlóknak javasoljuk, hogy érdemes a Black Friday-őrület előtt kinézni a megvásárolni kívánt termékeket, ugyanis előfordulhat, hogy az akció kezdetekor túlárazzák a terméket, majd ebből vonják le a kedvezményt.

Cyber Monday 2018. november 26.

A Cyber Monday a Black Friday kistestvére, amelyet mindig az utána következő hétfőn rendeznek meg. Egyrészt a karácsonyi szezon és a vásárlási láz kezdetét jelenti, másrészt tökéletes lehetőség arra, hogy a Fekete Péntekről megmaradt termékekből, még kedvezőbb ajánlatokkal készletkisöprést tartsunk.

Ingyen Szállítás Nap 2018. december 14.

Az Ingyen Szállítás Nap a legtöbb évben más napra esik, azonban mindig december közepén számíthatunk rá. 2008 óta rendezik meg és a lényege az, hogy a mozgalomban résztvevő webáruházak garantálják, hogy az aznap megrendelt termékeket szállítási költség nélkül és még Karácsony előtt eljuttatják a vásárlókhoz.

Karácsony december elejétől

Az egyre növekvő kínálat és a sorbanállás, tömeg -valamint stresszmentes vásárlás miatt egyre többen döntenek a webáruházak mellett, ha a karácsonyi ajándékok beszerzéséről van szó. Ebben az időszakban szinte nincs olyan online áruház, aki ne készülne különféle akciókkal, legyen szó százalékos kedvezményről, nyereményeket vagy kuponkódot rejtő adventi naptárról, stb. Nem érdemes kimaradni ebből, ugyanis ilyenkor döntő szempont lehet a megrendelőknél az ár!
Page translation/Oldal fordítása