Ünnepi csomagolás? Hiszen még csak augusztus vége van…

Valószínűleg sokan vagyunk, akik életükben már nem egyszer hallották a következő mondatot: “Sosem lehet elég korán elkezdeni.” Így van ez a karácsonyi, ünnepi csomagolás megtervezésével, beszerzésével egyaránt.


Nem érdemes halogatni a tervezgetést, kezdjétek el igényeiteket, lehetőségeiteket már most felmérni!

Íme néhány kérdés, melyek feltevésével reméljük segítünk lendületet venni a nyár végéhez közeledve, hogy ti is elinduljatok ebbe az irányba. A teljesség igénye nélkül, korábbi bejegyzéseinkben tippekkel is szolgálunk, ha van kedvetek, fussátok át azokat, segítő szándékkal íródtak.

1.) Szeretnéd az ünnepek alkalmával díszbe öltöztetni csomagolásodat? EGYEDI DOBOZ BEVEZETÉSÉN GONDOLKODSZ?

2.)  Van-e már konkrét időpontod arra vonatkozóan, hogy mikorra kell elkészülj az ünnepi csomagolással? Nincs? Akkor itt az alkalom, most szánj rá negyed órát, hogy átgondold. Érdemes visszaszámolni, mert szezonban a csomagolóanyagok gyártása heteket, de időnként a tervezéssel együtt akár hónapokat is igénybe vehet. MIKORRA KÉSZÜLHET EL EGYEDI NYOMTATOTT TERMÉKEM?

3.) Mit szeretnél ünnepi díszbe öltöztetni? Egyedi termékcsomagolásod élvez prioritást, vagy szállítói kartondobozaidat szeretnéd kicsinosítani? EGYEDI DOBOZT SZERETNÉL MÁRKÁDNAK? MEGFIZETHETŐ ÁRON?

4.) Mi az a keret, financiális lehetőség, ami rendelkezésedre áll? Gondold át, hogy milyen összeget tudsz elkülöníteni erre a feladatra.

+1) Esetleg minden marad a szokásos formában, és egy kiegészítő üdvözlő/köszöntő kártyával dobnád fel a csomagolást? CSOMAGUNK ÉRKEZETT, AVAGY A BELSŐ ERŐ HATALMA….

Az idei évre készülünk mi is pár újdonsággal termékeink sorát feldobni. Érdemes visszanézni akár minden héten webáruházunkba, mert minden termékkategóriában igyekszünk az ünnepekre készülni.

Korábbi bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása