Ünnepi csomagolás? Hiszen még csak augusztus vége van…

Valószínűleg sokan vagyunk, akik életükben már nem egyszer hallották a következő mondatot: “Sosem lehet elég korán elkezdeni.” Így van ez a karácsonyi, ünnepi csomagolás megtervezésével, beszerzésével egyaránt.


Nem érdemes halogatni a tervezgetést, kezdjétek el igényeiteket, lehetőségeiteket már most felmérni!

Íme néhány kérdés, melyek feltevésével reméljük segítünk lendületet venni a nyár végéhez közeledve, hogy ti is elinduljatok ebbe az irányba. A teljesség igénye nélkül, korábbi bejegyzéseinkben tippekkel is szolgálunk, ha van kedvetek, fussátok át azokat, segítő szándékkal íródtak.

1.) Szeretnéd az ünnepek alkalmával díszbe öltöztetni csomagolásodat? EGYEDI DOBOZ BEVEZETÉSÉN GONDOLKODSZ?

2.)  Van-e már konkrét időpontod arra vonatkozóan, hogy mikorra kell elkészülj az ünnepi csomagolással? Nincs? Akkor itt az alkalom, most szánj rá negyed órát, hogy átgondold. Érdemes visszaszámolni, mert szezonban a csomagolóanyagok gyártása heteket, de időnként a tervezéssel együtt akár hónapokat is igénybe vehet. MIKORRA KÉSZÜLHET EL EGYEDI NYOMTATOTT TERMÉKEM?

3.) Mit szeretnél ünnepi díszbe öltöztetni? Egyedi termékcsomagolásod élvez prioritást, vagy szállítói kartondobozaidat szeretnéd kicsinosítani? EGYEDI DOBOZT SZERETNÉL MÁRKÁDNAK? MEGFIZETHETŐ ÁRON?

4.) Mi az a keret, financiális lehetőség, ami rendelkezésedre áll? Gondold át, hogy milyen összeget tudsz elkülöníteni erre a feladatra.

+1) Esetleg minden marad a szokásos formában, és egy kiegészítő üdvözlő/köszöntő kártyával dobnád fel a csomagolást? CSOMAGUNK ÉRKEZETT, AVAGY A BELSŐ ERŐ HATALMA….

Az idei évre készülünk mi is pár újdonsággal termékeink sorát feldobni. Érdemes visszanézni akár minden héten webáruházunkba, mert minden termékkategóriában igyekszünk az ünnepekre készülni.

Korábbi bejegyzéseink

Kérdésed van az EPR díjjal kapcsolatban? Segítünk!

2023. júliusában váltotta fel a környezetvédelmi termékdíjat az EPR díj, amely minden olyan egyéni vállalkozót, [...]

Érdekel
Bajai rendezvények | 2024

Az idei év is tele lesz különleges eseményekkel, programokkal és fesztiválokkal, amelyek garantáltan emlékezetessé teszik [...]

Érdekel
Jelölés a szállítói csomagoláson? Ezt jelenti!

A szállítói kartondobozokon gyakran találkozhatunk különféle jelekkel, szimbólumokkal, melyeknek fontos jelentésük van a csomagolás, tárolás [...]

Érdekel
Készülj velünk csomagolás terén a Valentin napra!

Már csak néhány hét van hátra a szerelmesek ünnepéig, amit nektek, mint márka és/vagy webáruház [...]

Érdekel
Tippek bekuckózáshoz | film-, sorozat- és könyvajánló

Az év első hónapjaiban sokszor a legkényelmesebb otthon maradni, bebújni egy puha, meleg takaró alá, [...]

Érdekel
Az idei évben ezt használd megjelenéseidben: PEACH FUZZ – a 2024-es év színe

A tavalyinál jelentősen visszafogottabb, könnyebben beilleszthető arculati színek kiegészítéseként. Ismerjétek meg az idei év színét. [...]

Érdekel
Vásárolnék nálatok … Nyitva vagytok? – áttörés a személyes megkeresésekben

A tavalyi év igazi áttörést hozott az online leadott megrendelések személyes átvételében a millerpack.hu-n, és [...]

Érdekel
Page translation/Oldal fordítása