Mi legyen a program? 2. rész: BARÁTOKKAL VAGY A PÁRUNKKAL

program barátokkal

Őszi programok kisebb-nagyobb társaságoknak

Az ősz lassan leváltja a nyarat, már a víz közelsége nélkül is elviselhető az időjárás, így az emberek is szívesebben mozdulnak ki, ha idejük engedi. A témában íródott előző bejegyzésünk főként a családosoknak szólt, most pedig azoknak adunk néhány tippet, akik kisebb vagy nagyobb társasággal szeretnének programot szervezni.

  • Ez a hónap, évszak is rengeteg RENDEZVÉNYT – falunapot, gasztrofesztivált, és miegymást – tartogat. Csak egy kis ízelítő a következő pár hét eseményeiből: BAJAI ÚJBOR FESZTIVÁL ÉS BÁCSKA KINCSE TERMÉSZETI NAPOK szeptember 7-8. – SZEKSZÁRDI SZÜRETI NAPOK szeptember 13-16. – BÓCSAI SZÜRETI NAPOK szeptember 21-22.
  • Ha már szüret és bor, ősszel “kötelezően ajánlott” ellátogatni a VILLÁNYI BORVIDÉKRE, ami nem csak finom boraival, de lélegzetelállító természeti értékeivel is lenyűgözi az odalátogatókat. Kellemes hétvégét lehet itt eltölteni: egyik nap a táj felfedezése egy tanösvényen, utána akár egy megnyugtató fürdő Siklóson vagy Harkányban, másnap pedig az elmaradhatatlan borkóstolás.
  • Bár éjszakára viszonylag lehűl már a levegő, a TÁBORTŰZ mindenkit átmelegít. Keressetek olyan vízparti helyet, ahol szabad a tűzgyújtás, vigyetek magatokkal sütögetnivalót és beszélgessetek egy jót, míg megpirul a tűz felett a szalonna. A merészebbek akár sátorban is aludhatnak.
  • Nevezzetek be KÖZÖSEN EGY FUTÓVERSENYRE! Nem az számít, hogy milyen helyen végeztek, hanem hogy együtt végigcsináljátok.
  • Egyre több különféle témára épülő SZABADULÓSZOBA közül válogathatunk. Ha olyan programot szeretnétek választani, ahol inkább az agyatokat kell használni, ne keresgéljetek tovább! Baján a ZÁRKALAND várja az érdeklődőket, de az ország több pontján is találtok ilyen jellegű helyeket.

Kép forrása: Unsplash

Korábbi bejegyzéseink a témában

Page translation/Oldal fordítása