A bélyegző, pecsét marketing kommunikációs ereje – Élj vele!

bélyegző, saját logóval ellátott bélyegző, pecsét, papírdoboz, kartondoboz webáruház

1)  Milyen lehetőségek vannak az elhelyezésre?

• Egyedi termékcsomagolás: “felöltöztet”, keretet ad csomagolásodnak ha kartondobozra, terméket körülölelő palástra vagy akár a termék függőcímkéjére pecsételitek a logótokat, mindemellett a márkatudatosítást is elősegíti. Szállítói doboz: ha megérkezik a megrendelőhöz a küldemény, rögtön tudja márkanevetekhez társítani a csomagot. Napjainkban a doboz belsejének különlegesebbé tétele is egyre nagyobb teret hódít, használjátok ezt az egyszerű módszert, pecsételjétek jelmondatotokat, logótokat, elérhetőségeiteket a szállítói  kartondobozra. Ne feledjétek, a doboz belseje, felnyitófüle is pecsételhető. 🙂 Számla, boríték: 2 az 1-ben, márkaépítő és díszítő funkciót is ellát, ha például az összehajtogatott számlát “lezárásaképp” megjelölitek a bélyegzővel.
bélyegző
bélyegző

2)  Mi lehet a kommunikáció célja?

Számos ötletünk van, igazából csak a fantázia és a méret szabhat határt a tartalomnak. • Cégadatok • Szlogen, jelmondat • Logó megjelenítése • Weboldal, webáruház címe • Közösségi média elérhetőségek • Figyelemfelhívó a csomag tartalmára vonatkozóan • Köszönet, vagy cselekvésre ösztönző szöveg • Terméknév, összetétel, stb.
bélyegző
bélyegző

3)  Csak fekete lehet a tinta színe?

A válasz: NEM. Bár a leggyakrabban használt pecsétszín a fekete, további színek közül is választhatóak – esetünkben ez a leggyakoribb kék, a zöld és a piros.

4)  Milyen előnyökkel járhat ha pecsétet használtok?

könnyen változtatható, ha valamilyen adatot ki kellene javítani a grafika tartalmában, gyorsan gyártható, a terv elfogadásától számítva 4 munkanap alatt elkészülhet, sok felületen felhasználható, lásd az 1)-es pontot, ár/érték arányban kedvező, kisebb példányszámú igények esetén a doboznyomtatást is kiválthatja.  
A termékkínálatunk kialakítása során azokra is gondoltunk, akiknek esetleg hasonló igényük lenne, így a SAJÁT LOGÓVAL, JELMONDATTAL ELLÁTOTT BÉLYEGZŐT is megtalálhatjátok webáruházunkban 76×37 mm méretben. Amennyiben ettől eltérő méretre lenne szükségetek, bátran keressetek fel bennünket ajánlatkérésetekkel ELÉRHETŐSÉGEINKEN Képek forrása: millerpack.huPinterest

2 thoughts on “A bélyegző, pecsét marketing kommunikációs ereje – Élj vele!

  1. Pingback: gay bears dating sites

  2. Pingback: gay chat with married men

Comments are closed.

Page translation/Oldal fordítása