Használd ki a csomagolást, mint marketing kommunikációs eszközt – I. rész

egyedi, marketing

Először a külső rész kihasználására adunk tippeket

Talán nem is gondolnátok, mekkora jelentősége van annak, milyen szállítói csomagolásban adjátok fel a termékeiteket a megrendelőknek. Igazán pozitív hatást kelthet, illetve vevőmegtartó ereje is lehet annak, ha egyedivé teszitek a küldeményeitek külsejét, nem beszélve arról, hogy amíg eljut a címzetthez a termék, mennyien látják a csomagot, mennyi ember kezében fordul meg, akik így megismerhetik a márkaneveteket.

Ez a lehetőség nem csak azoknak elérhető, akik nagyobb összeget tudnak rááldozni. Akár már csomagonként 20 Ft-ból is egyedibbé varázsolhatjátok a csomagolást, ha például logózott matricát biggyesztetek rá.
De lássuk, milyen lehetőségeitek vannak pontosan, a mi kínálatunkat figyelembe véve.

1) Egyedi logóval nyomtatott kartondoboz

Ha kisebb, pár száz darabos mennyiségben gondolkodtok és találtok olyan dobozméretet a TERMÉKKÍNÁLATUNKBAN, amely megfelelő lehet nektek, 100 darabtól már meg tudjuk nyomtatni a kartondobozokat utólag, egyszínű vektoros grafikával, vagy magasabb egységáron ugyan, de digitális nyomtatással színesben is. Más, egyedi méretű kartondobozt gyártani – így logózni is – csak nagyobb mennyiségben tudunk. A minimális gyártási mennyiség nagyban függ attól, hogy mik a doboz méretei, mekkora súlyt kell elbírnia. Amennyiben erre vonatkozó igényetek van, bátran keressetek fel bennünket konkrét árajánlatkérésetekkel ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN.

2) Egyedi logóval/grafikával nyomtatott matrica

Ez az opció igazán nagy sikernek örvend a megrendelőink körében, ugyanis a kezdetek óta több száz-féle rendelés érkezett már egyedi grafikával nyomtatott matricára, ami egy költséghatékony, mégis mutatós megoldás a márka tudatosítására.
A kínálatunkban 3 KIVITELBEN ÉRHETŐ EL: 40 mm átmérőjű kerek forma, 63×38 mm méretű lekerekített sarkú téglalap, illetve egy A7-es méret, ami 74×105 mm. Ha ezektől eltérő méretre vagy formára lenne szükségetek, az is megoldható, azonban abban az esetben a minimális rendelési mennyiség 1 négyzetméter.

3) Egyedi logóval nyomtatott ragasztószalag

Az első benyomás mindig fontos, ez alól az internetes csomagküldés sem kivétel. Ha a saját logótokkal ellátott ragasztószalaggal zárjátok le a csomagolást, azzal azt sugalljátok a vásárlók felé, hogy odafigyeltek az ilyen apró részletekre is, amivel pedig növelhetitek a bizalmat a márkátok felé.
A grafikán a logó mellett különféle információkat is elhelyezhettek, ami akár szólhat a vásárlóknak is, akár a futárnak adhattok vele instrukciókat, ha például óvatos kezelést igényel a csomagotok.
A webáruházunkon keresztül egyelőre csak MŰANYAG ALAPÚ EGYEDI LOGÓVAL NYOMTATOTT RAGASZTÓSZALAGOT tudtok rendelni, azonban van lehetőség papír alapú ragasztószalag logózására is, erre egyelőre külön árajánlatot szükséges kérnetek.

4) Bélyegző saját logóval

És végül utolsónak hagytuk a leginkább pénztárcabarát alternatívát, ami a 76×37 MM NYOMATFELÜLETTEL RENDELKEZŐ BÉLYEGZŐNK. A hivatalos pecsét mindenkinek ismerős, de nem csak erre a célra lehet használni – miért ne szerepelhetne rajta a logód vagy bármilyen más grafika?

Korábbi bejegyzéseink

Készülj velünk csomagolás terén a Valentin napra!

Már csak néhány hét van hátra a szerelmesek ünnepéig, amit nektek, mint márka és/vagy webáruház [...]

Az idei évben ezt használd megjelenéseidben: PEACH FUZZ – a 2024-es év színe

A tavalyinál jelentősen visszafogottabb, könnyebben beilleszthető arculati színek kiegészítéseként. Ismerjétek meg az idei év színét. [...]

Térkitöltés háztartásban IS könnyen lebomló anyaggal

Biológiailag lebomló térkitöltő habunk 500 literes kiszerelésben elérhető állandó készletünkről. Pár hónappal ezelőtt új formában [...]

Mire jó a szálerősített papír ragasztószalag?

A szálerősített papír ragasztószalag egy erős és sokoldalú termék, amely számos feladathoz és felhasználási területhez [...]

30 évesek vagyunk, idén több kedvezményes időszakkal érkezünk felétek

Idén, 2023-ban érkeztünk el a MILLERPACK.HU csomagolóanyag webáruházat működtető Printroom Bt., cégünk alapításának 30. évfordulójára. [...]

Új külső, már jól bevált méretekkel

Minden évben nagy hangsúlyt fektetünk a termékfejlesztésre, igyekszünk olyan cikkekkel bővíteni a kínálatunkat, amelyek számotokra [...]

Szálerősített, fekete és még papír is!

Újdonságaink sorában az első termék igazi kuriózum, amit már rég óta szerettünk volna bevezetni a [...]

Page translation/Oldal fordítása