A szállítói csomagolás fontossága

millerpack csomagolóanyag blog, szállítási csomagolás, szállítói csomagolás, kartondoboz webáruház, papírdoboz, csomagolás, öntapadó matrica, csomagolópapír

Ezekre figyelj oda a csomagolás során

Amennyiben webáruházat üzemeltetsz, a termék egyedi csomagolása mellett a szállítói csomagolás is nagy szerepet játszik. Ha odafigyelsz rá, nagyobb eséllyel térnek majd vissza vásárlóid, nem beszélve arról, hogy a nem biztonságos csomagolás könnyen elriaszthatja őket.

A szállítói csomagolás fő szerepe, hogy védelmet nyújtson a terméknek a külső hatások ellen, emellett megkönnyíti a mozgatást, a szállítást és a tárolást. Azonban amellett, hogy ellátja a fő funkcióit, különlegesebbé is tehetjük. Ebben segíthet például néhány öntapadó matrica, egyre bővülő kínálatunkból többféle felirattal ellátott, különböző színösszeállítású címkék közül válogathatsz.

Úgy gondoljuk, hogy a közeljövőben nagy mértékben megnövekszik a házhoz rendelések száma bármely terméktípus esetén, így egyre nagyobb jelentősége lesz majd a szállítói csomagolásnak. Ahhoz hogy biztonságosan odaérjen a vásárlóhoz a küldemény, lehetőleg olyan kartondobozt válassz, amibe tökéletesen passzol a terméked, vagy ha ez nem lehetséges, béleld ki térkitöltő anyaggal, hogy ne tudjon mozogni, és ezáltal sérülni szállítás során.

Emellett rendkívül fontos a kicsomagolás élménye. Egyrészt figyelj oda, hogy könnyű legyen hozzáférni a termékhez, mégis biztonságosan legyen becsomagolva. Másrészt éreztetni kell a megrendelővel, hogy gondosan, odafigyeléssel lett csomagolva a küldemény. Ehhez hozzájárulhatnak olyan apróságok, mint hogy vékony csomagolópapírba burkolod a terméket. Akár egyedi feliratot is nyomtathatsz rá, így amellett, hogy védi az árucikket, marketing értéke van, de hasznos információval is elláthatod, mint a termék leírása.

Néha az ilyen apró figyelmességek is sokat segíthetnek, érdemes ezekbe befektetni.

Page translation/Oldal fordítása