Hogyan használjuk tekercses csomagolópapírunkat a leghatékonyabban?

Egyszerű, mobilis és széleskörűen használható megoldás

Amikor elkezdtük tekercses kivitelben csomagolópapírok tervezését és forgalmazását, nem is gondoltuk, hogy ehhez a termékhez kapcsolódóan elsősorban a felhasználás körülményeit tekintve lesznek vevőinknek kérdései.

Rendszeresen megkerestek bennünket azzal, hogy létezik-e olyan eszköz, mely megfizethető áron, de mégis hosszabb távon kínál megoldást a tekercses csomagolópapírok adagolására, egyszerű kezelésére.
A magyarországi kínálatból a legtöbb cég nem készletez, illetve ha készletez, akkor az adott szerkezetnek az egységára akár a 100.000 Ft-os nagyságrendet is elérheti. Mindezek mellett a legtöbb ilyen berendezés sok olyan funkciót tartalmaz, melyre az adott feladat tekintetében nem feltétlen van szükség.

Íme ÖTLETEK/TIPPEK kategóriában legújabb termékünk, mely hiánypótló szerepet kíván betölteni webáruházaknál a gyorsabb, könnyebb és költséghatékonyabb csomagoláshoz:

  • bárki számára könnyen és gyorsan összeszerelhető, installálható;
  • asztalon használva csúszásgátló tappancsok révén stabil;
  • a szettben, dobozban lévő alkatrészek segítségével falra is rögzíthető;
  • megfizethető áron elérhető magyarországi készletről;
  • kis helyigényű, kiegészítő egységei segítik a több iparág számára történő használhatóságot.

Azon dolgozunk, hogy mire ez a bejegyzés megjelenik, addigra ne csak ünnepi, karácsonyi mintával ellátott csomagolópapírt rendelhessetek hozzá, hanem nyomatlan kivitelben, és akár semleges mintákkal nyomtatottan is kínáljunk további lehetőségeket.

Érdekel ez a termék? További részletes termékinformációt elérhetőek ITT.

Korábbi bejegyzéseink

Page translation/Oldal fordítása